Nieuwsbrief AKT September 2015
View this email in your browser

Let's GO NEMO

Het eerste Let's GO feestje staat weer voor de deur. Op donderdag 23 September duiken we de wonderenwereld van NEMO in. Verlies en vergeet je studiepunten, BSA perikelen of scriptie stress en ga opzoek naar jou DORA of NEMO in club Poema. Vanaf volgende week zijn er kaartjes te koop op het AKT-kantoor. Het belooft een spetterende Avond te worden! 

SHIFT-IT

Voor veel studenten is het vinden van een goede stageplaats een uitdaging. Opleidingen bieden vaak weinig hulp of tappen steeds uit hetzelfde vaatje. Als student moet je zelf op zoek, zeker als je in het buitenland stage wilt lopen. Shift-it is een Europees platform dat werkgevers en studenten aan elkaar koppelt. Zoeken wordt nu veel gemakkelijker! In onze werkomgeving hebben we veel aan een groot netwerk van bedrijven en personen. Via shift-it kunnen we er voor zorgen dat er veel meer interessante stageplaatsen voor MEC'ers vrijkomen!
Heb je zelf een leuke stage gedaan en wil je dat mede-studenten hier van kunnen profiteren? meld je dan nu aan bij Shift-it!

Filmleider Cinekid Festival

Lijkt het jou leuk om te spreken voor een volle zaal? Dan is filmleider tijdens het Cinekid Festival iest voor jou! Je heet iedereen van harte welkom en introduceert kort de film die de kids gaan bekijken. je krijgt hiervoor een cursus hoe je de aandacht van het publiek kunt behouden. Leuk en leerzaam! Intresse? Klik hier voor meer informatie!

Sneak-preview coördinator Hoogt

Vanaf oktober gaat filmtheater ’t Hoogt weer maandelijks een sneak-preview aanbieden. Een nieuwe film die vóór de Nederlandse première al één dinsdagavond in ’t Hoogt te zien is. Het publiek weet niet welke film er te zien is, maar het is altijd een echte Hoogt film.
De sneak-preview willen we graag samen met AKT en een AKT-lid aan het film minnende publiek van Utrecht aanbieden. We willen hierbij vooral voor studenten en jeugdigen van geest en doen programmeren.
Hiervoor zoeken we een sneak-preview coördinator.
 Taken:
-          In overleg met de programmeur van ’t Hoogt uitzoeken van de juiste film voor de sneak avond met het oog op de doelgroep
-          Creëren en aanjagen van de doelgroep
-          Contact tussen AKT en ’t Hoogt
-          Het zaaien van tips over de film (marketing)
-          Eventueel een korte inleiding op de film op de sneak avond
 Eisen:
-          Lid van AKT
-          Student
-          Liefde voor en (een beetje) kennis van film
-          Enthousiasmerend
-          Nieuwsgierig
-          Geïnteresseerd in of een beetje kennis van marketing
-          Een commitment voor minimaal 1 seizoen Sneak previews
 
Beloning:
-          Een eerste stap in de wereld van film en filmtheaters.
-          Een ervaring die je op je CV kunt zetten
-          Een leuke avond met leuke collega’s
-          Vrijwilligerspas waarmee je onbeperkt gratis naar de film kan in ’t Hoogt.
Lijk dit je wat? Aarzel dan niet en stuur vóór 1 oktober een mail met korte motivatie naar bestuur@akt-online.nl. We zien jullie reactie graag tegemoet! 

Maandelijkse AKT-borrel

Op 30 September zijn jullie allemaal weer van harte uitgenodigd op de borrel in de stadsgenoot. hoe meer mensen, hoe meer vreugde luidt het gezegde. Dus we hopen dat jullie er zijn. Tot dan!
Proost!
Kijk voor meer informatie op onze Site, op facebook of op twitter!
AKT facebook
AKT facebook
AKT twitter
AKT twitter
AKT website
AKT website