Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT OKTOBER 2014
 Commissiebattle
Wie wordt de leukste commissie van AKT? Komende woensdag gaan we erachter komen! Alle commissies mogen dan door de stad struinen, spannende opdrachten doen en daarvan foto's en filmpjes maken. Bovendien gaan we na afloop met z'n alle uiteten. Tot woensdag!

Het stuk dat niet gespeeld mag worden

Op vertoon van deze nieuwsbrief krijg  je (alleen op zaterdagmiddag) bij de deur â‚¬3 korting op het nieuwe stuk van USTV! Op 21 en 22 november speelt de Utrechtse Studenten Toneel Vereniging 'Het stuk dat niet gespeeld mag worden'. Dit rauwe muzikale toneelstuk met donkere humor zal worden opgevoerd in de prachtige Paardenkathedraal te Utrecht.
PBF
Kom naar de PBFertoningsavond! Vrijdag 28 november wordt 3 maanden bloed, zweet en tranen van onze filmmakers vertoond! Het belooft een gedenkwaardige avond te worden in Parnassos! Check de link voor meer info!
Blik zoekt redacteurs!
Heb jij journalistieke en/of wetenschappelijke ambities? Vind je het interessant om je bezig te houden met PR en Marketing? Wil je ervaring opdoen in het maken van een academisch tijdschrift en daarmee je CV op waardevolle wijze aanvullen? Dan is BLIK zeker iets voor jou! Om te solliciteren voor een positie binnen de redactie van BLIK stuur je een korte motivatiebrief en een voorbeeld van je schrijfwerk (zoals een paper of essay) naar blik.tijdschrift@gmail.com
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.
 KonnichiwA6
Op woensdag 26 november gaan we via de Maggy Malou naar de andere kant van de wereld: Japan! Breng je mooiste Pokémonkaarten mee, trek je leukste Anime-kostuum aan en bak een beetje Sushi voor dit prachtige feest! Aan de deur zijn kaarten €5 en in de voorverkoop slechts €4!
AKT-borrel
De derde AKT-borrel van dit jaar komt er aan! Op woensdag 26 november gaan we met alle AKT'ers weer een biertje nuttigen in het gezelligste café van Utrecht, de Stadsgenoot. Bovendien sluit het direct aan op KonnichiwA6, waar nóg meer bier genuttigd mag worden. Tot borrels!
27 november: Pieces of Tomorrow
TivoliVredenburg heeft een 80-koppig orkest gevraagd klassieke muziek in een iets aangepaste vorm te spelen. Wat is er anders? Geen dresscode (ook niet voor het orkest), ze beginnen iets later, de musici introduceren kort wat ze gaan spelen, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, visuals ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken. Op 27 november wordt de zevende symphonie van Bruckner gespeeld. Klik hier voor meer informatie.
Prijsvraag
De prijsvraag van deze week luidt: Wat is het thema van de commissiebattle? Raad er op los! Bovendien hebben we deze week een erg bijzondere prijs. De winnaar van de prijsvraag wint een date met de charmante, onuitstaanbare, langharige Daniel Valkenburgh!
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
'alles wat een man nodig heeft, is een zwoele blik' - Daniel Valkenburgh
Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp