Nieuwsbrief AKT September 2015
View this email in your browser

Commissiewerving

Ben jij een actief, leuk, enthousiast AKT-lid? Ben je goed met geld, ben je creatief, sociaal, organisatorisch in orde of lijkt je het gewoon heel leuk? Dan hebben wij jou nodig! Wij gaan weer opzoek naar leden die graag deel willen nemen aan een commissie! Kom dinsdag of woensdag 13 en 14 oktober naar lokaal 207 en daar kun je kennis maken met alle verschillende commissies van AKT!
Karaoke avond
Vanavond vindt de legendarische Karaoke avond van AKT Onstage weer plaats! Smeer jullie keeltjes en zing als gaaltjes in de nacht, of als nachtegaaltjes of ja zing met ons mee vanavond!
Vrijwilliger IDFA
Het IDFA komt er weer aan! houdt jij van documentaires en wil je meer dan alleen toeschouwer zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger op het grootste documentaire festival van ons land!
Klik op de foto voor meer informatie!
PBF zoekt makers!
Praktijk BUreau Film wil jou graag helpen bij het maken van een film, videoclip of een ander audiovisueel project! Op dit moment hebben wij een groepje makers die nog meer man/vrouwkracht kan gebruiken: jou man/vrouwkracht om precies te zijn! Wil je jezelf met wat vrienden aanmelden om een film te maken? Kan natuurlijk ook.Meer info op onze site praktijkbureaufilm.wordpress.com
Start met filmen.
Inschrijvingen Liftwedstrijd!
Schrijf donderdagavond om 20:00 stipt in voor InterAKT's liftwedstrijd. Niemand weet nog de locatie maar het word geweldig!! Dit plaatje hierboven is niet de bestemming van dit jaar, maar wel een leuk plaatje. Maak over een paar weken je eigen plaatje maar!!
Gender Blender feest
Volgende week woensdag is het moment dan eindelijk daar!! Het eerste AKT-only feestje! en wat een thema! Scheer je kaal, laat een baard staan, maak je op en trek je moeders hakken aan! We gaan allemaal in de blender!! Bier, shotjes en gezelligheid in overvloed! 
Gratis fles wijn of sangria bij El Mundo
Vanaf dit moment kunnen jullie op vertoon van de AKTpas gratis een half litertje sangria, witte of rode wijn krijgen bij het onbeperkt tapas eten bij El Mundo! Geweldig nieuws natuurlijk!
Sneak preview 't Hoogt en AKT
Vanaf dinsdag 13 oktober presenteert Filmtheater ’t Hoogt in samenwerking met Cineville enstudievereniging AKT (Media en Cultuur) elke tweede dinsdag van de maand de ‘t Hoogt Sneak. Voorpremières waarbij je vooraf niet weet wat je gaat zien totdat de film begint. Een kwalitatieve en vernieuwende film die je aan het denken zet.
Sneakers en Sneakbier
In Café ’t Hoogt kan een speciaal Sneak biertje besteld worden waarvan je vooraf niet weet welke het is. En als klap op de vuurpijl krijgt elke Sneak bezoeker een 10,- euro korting op schoenen bij Sneakerbaas, de overburen van ’t Hoogt. Een Sneak ticket kost 7,- euro, AKT leden en oogtpashouders betalen 5,- euro en met een Cinevillepas is het gratis.
Sneak top of flop?
Studievereniging AKT selecteert samen met de programmeur van ’t Hoogt de sneak film. Na afloop kunnen de bezoekers de film een score geven. Dit kan via de Hoogt scorekaart en online via Twitter en Facebook met #hoogtsneak. Elke maand wordt de score online bekendgemaakt. De film met de oogste score zal aan het einde van het filmseizoen in reprise gaan.
Prijsvraag

Waar gaan we heen liften?? 

Stuur het antwoord naar bestuur@akt-online.nl en win een shotje met de PR-functionaris van AKT!! Leuk man!
Maandelijkse AKT-borrel
Op woensdag 28 oktober zijn jullie allemaal weer van harte uitgenodigd op de borrel in de stadsgenoot. hoe meer mensen, hoe meer vreugde luidt het gezegde. Dus we hopen dat jullie er zijn. Tot dan!
Proost!
Kijk voor meer informatie op onze Site, op facebook of op twitter!
AKT facebook
AKT facebook
AKT twitter
AKT twitter
AKT website
AKT website
AKT YouTube
AKT YouTube