Nieuwsbrief AKT september 2012

DanceAKT Clinic

Dinsdag 11 december presenteert DanceAKT een hiphop workshop van Chico! Chico is een van de mannen uit seizoen 3 van So You Think You Can Dance. Inschrijven kan eigenlijk al niet meer, maar misschien als je een heel lief mailtje stuurt wel..  Kijk hier voor meer info!

AKT Out! en WinterAKT geven u: Allée Alée gaat u mee naar de VRT en neem uwe kerstmuts mee!

Woensdag 12 november nemen AKT Out! en WinterAKT ons mee naar Brussel! De geweldigheid spreekt voor zich, maar kijk hier voor meer info.

SANTA6

Om in de kerstsferen te blijven is er 12 december ook nog eens een geweldig A6 feest! Dock 154 is vanaf 23.00 tot 04.00 the place to be. Kom als kerstbal, rendier of Maria en dans met de kerstman (want die komt). Kaartjes kosten in de voorverkoop (op het AKTkantoor) € 4,- en aan de deur € 5,-. Kijk hier voor meer info.

Onderwijs werkgroep

Ook dit jaar gaat AKT weer een aantal leuke, onderwijs-gerelateerde AKTiviteiten organiseren. Bij deze AKTiviteiten moet ja onder andere denken aan de Speeddate met Alumni, voorlichtingsavonden voor het buitenland, maar ook aan interessante symposia en lezingen.
Kijk hier voor meer info. Nu al geïnteresseerd? Mail naar bestuur@akt-online.nl met als onderwerp 'onderwijs werkgroep'.

Wintercollectie met TheaterAKT

TheaterAKT orgraniseert op dinsdag 11 december een theateruitje naar 2 voorstellingen van de wintercollectie van Theater Kikker. Het gaat om de voorstellingen ‘Poppenhuis’ van Ibsen en ‘Stranger’ van Idema. Als AKT-lid kun je hier voor €10 i.p.v. €16 naar toe en je krijgt ook nog een nagesprek met de makers, samen met de meekijker die avond Boukje Schweigman. 

Aanmelden kan vanaf 6 december om 20.00 uur. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Stuur een mail naar theaterakt@akt-online.nl. 

Verjaardagsloting

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op Teatime, krijgt een fantastische prijs!
De verjaardag van de maand is: 22 juli
Copyright © 2012 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp