Nieuwsbrief AKT maart 2014

DanceAKT 

DanceAKT heeft weer enorm veel leuke ideeën voor jullie in petto en we beginnen volgende week met de eerste! Vrijdag 4 april neemt DanceAKT je mee naar een dansvoorstelling van het Nederlands Dans Theater! 
De voorstelling is in Den Haag, dus we verzamelen vrijdag 4 april rond 18:00 op Utrecht Centraal om samen naar Den Haag te reizen. De kosten voor deze toffe voorstelling zijn 10 euro. Belangrijk is wel dat iedereen hiervoor zijn identiteitskaart bij zich heeft! Niet vergeten dus!
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar danceakt@akt-online.nl met je naam en je telefoonnummer.

Bestuur Gezocht

Voel je je fijn bij AKT en wil je graag meer te zeggen hebben over de vereniging? Ben je benieuwd naar hoe de universiteit in elkaar zit en wat AKT hiermee te maken heeft? Ben je tevreden met de gang van zaken of wil je de dingen anders zien? Misschien heb je dan wel eens nagedacht om volgend jaar in het bestuur te gaan. Een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Stuur je CV + motivatie van ±500 woorden naar bestuur@akt-online.nl. Dit kan tot 1 mei 12.00u!

AKT Borrel 

30 April is het weer tijd voor onze maandelijkse AKT Borrel. Op deze woensdagavond komt ook de tweede editie van de ReAKTie uit! Kom woensdag 30 april om 22.00 naar De Stadsgenoot voor een drankje en een prachtig tijdschrift. Tot dan! 

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook! Extra leuk: Vanaf nu hebben we elke donderdag een kleine verrassing op Twitter. Geen enkel bestuurslid ontkomt hieraan. Benieuwd wat het is? Volg @AKTisAKT op Twitter.

Lustrum

Volgend jaar bestaat AKT 35 jaar! Dat betekend natuurlijk een groot feest! Om dit zevende lustrum goed te vieren, zijn wij opzoek naar mensen die de rest van dit jaar en komend jaar in een Lustrumcommissie/werkgroep willen. Deze werkgroep zal verantwoordelijk zijn voor het plannen van verschillende activiteiten rondom het lustrum. Lijkt dit je wat? Stuur dan een korte motivatie van maximaal 300 woorden naar bestuur@akt-online.nl. Wil je meer informatie? Kom dan gerust een keer langs op kantoor tijdens koffie-uur of stuur ons een mail. 

Kantoor Gesloten

Ook Blok 3 loopt ten einde. We wensen iedereen succes met alle papers, tentamens en onderzoeken. Dat er veel mooie voldoendes uit al dat werk mogen rollen. 
In de week van 7 t/m 11 april zullen ook wij ons richten op het positief afronden van onze vakken. Daarom gaan in die week koffie-uurtjes niet door. Dringende vragen kunnen altijd gemaild worden. 
Van 13 t/m 20 april zijn we met InterAKT op grote reis. Die week zal het kantoor ook gesloten zijn en zullen wij niet direct op e-mails kunnen reageren. 

Fotomuur

Sinds kort (eigenlijk al een tijdje) hebben wij op kantoor een onwijs leuke fotomuur. Deze muur is gevuld met foto's van feestjes, reizen, introkampen en andere activiteiten. Kom gerust eens langs op kantoor om alle gekke, vrolijke en mooie AKT gezichtjes te bekijken. Maar kom vooral ook langs als jij nog foto's hebt die een plek verdienen op onze muur! Heb je nog filmpjes van AKTiviteiten? Mail ze gerust naar bestuur@akt-online.nl en wie weet komen ze op ons YouTube kanaal te staan! 
Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp