Nieuwsbrief AKT april 2013

Dies week

Van 6 tot en met 10 mei viert AKT zijn Dies week! We zijn namelijk 9 mei jarig. Elk hokuur kan je taart komen eten deze week, maar hou er wel rekening mee dat 9 mei helaas samenvalt met hemelvaart en dat we de dag erna ook vrij zijn.

Bye Bye Bea6

Zoals jullie weten doet onze lieve Bea afstand van de troon. We hebben jarenlang mogen genieten van d'r leuke kapsel en mantelpakjes en van haar lieve glimlach, als dank hiervoor geven we nu een knallend afscheidsfeestje! 
Kom op 8 mei naar Bye Bye BeA6 en pak je laatste kans om met Bea op de foto te gaan. Tot 1 uur hebben wij namelijk de grote eer om Bea persoonlijk in ons midden te begroeten. Ze heeft zelfs een welkomsdrankje bij zich in haar favouriete kleur. Vanaf 23:00 uur zijn jullie welkom in Dock. 
Na de vrije week kan je het kaartje voor dit feestje voor 5 Euro op het AKT-kantoor krijgen.

 

Alumniborrel in Studio T

Woensdag 15 mei om 19:30 houden we een borrel met alumni in Studio T. Heb je altijd al willen weten wat je eigenlijk met TFT kan doen en waar oud TFT’ers terecht zijn gekomen, kom dan! Onder het genot van een drankje kun je met de alumni in gesprek gaan. Stuur even een mailtje naar bestuur@akt-online.nl als je komt, dan weten wij op hoeveel mensen we moeten rekenen.

Tölt

Trots presenteren Studiestichting Alias en Studievereniging AKT hun musical Tot zover alles onder controle, een stuk waarin harten worden gebroken en veroverd, gespeeld door zeven acteurs en onder begeleiding van een liveband. Op dinsdag 28 mei en op vrijdag 31 mei, respectievelijk in het Zimihc Theater Wittevrouwen op de Bouwstraat en in het U-theater op de Kromme Nieuwegracht, zal de musical worden opgevoerd. 

Reserveer je kaartjes door te mailen naar musicalkaartjes[at]gmail.com. Geef aan hoeveel kaartjes je nodig hebt en voor welke avond en vermeld erbij of je al dan niet recht hebt op kortingstarief. Kijk hier voor meer info.

Dies BBQ

Aanstaande dinsdag, 7 mei, is onze DiesBBQ! Om 6 uur in het Lepelenburg viert AKT zijn verjaardag. Als je mee wilt eten, moet je even mailen naar bestuur@akt-online.nl. O, en het kost maar 2 euro om mee te eten.

Sollicitatie bestuur

Je hebt tot en met 10 mei (17.00 uur) om een sollicitatiebrief en CV in te leveren. Als je vragen hebt, kan je altijd een van ons aanschieten of mailen naar bestuur@akt-online.nl.

AKT-familiedag

Heb je je moeder, vader, tante, oma, buurman of zusje altijd al willen laten zien wat jij precies doet als je zegt dat je TFT studeert? Zouden ze wel eens een rondleiding door Utrecht willen krijgen en meemaken wat jij op een normale collegedag ook meemaakt? Geef je dan op voor de familiedag die wij op zaterdag 25 mei a.s. voor jullie organiseren! Kijk hier voor meer info!

Maandelijkse AKTborrel

29 mei  is de één na laatste borrel van dit jaar, dus voeg je vanaf 22.00 bij ons en drink sentimenteel een biertje op afgelopen jaar ;)

Verjaardagsloting

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op kantoor, krijgt een fantastische prijs!
De verjaardag van de maand is: 16 mei
Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp