Nieuwsbrief AKT december 2013

Nieuwjaar!

Hopelijk geniet iedereen nog volop van de vakantie en alle feestdagen. Wij willen iedereen een fijne jaarwisseling wensen. Deze laatste nieuwsbrief van het jaar is niet zomaar een nieuwsbrief. Deze maand is de nieuwsbrief namelijk helemaal, enkel en alleen gevuld met activiteiten van AKT voor het nieuwe jaar. Voor ieder wat wils en genoeg mogelijkheden om je studiegenoten een gelukkig 2014 te wensen. 

High Tea

8 januari organiseert GeprAKT tijdens koffie-uur een High Tea op het AKT kantoor. Maak kennis met de nieuwe commissie en geniet van verschillende hapjes en drankjes op woensdag om 13.00 uur op het AKT kantoor. Entree is slechts €1,50. Het Facebook evenement vind je hier

Thema-avond Film & Muziek

Hucbald, de studievereniging van muziekwetenschap, en AKT hebben de handen ineen geslagen en krachten gebundeld. Op vrijdagavond 17 januari staat een thema-avond gepland waarop twee sprekers aan het woord komen. Deze sprekers hebben meerdere malen samengewerkt aan films en zelfs een gouden kalf gewonnen. Het is een avond waarop gesproken wordt over muziek en film en hoe beide media samen komen. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie. 

AKTOut! 

Het duurt nog even, maar zet het alvast in je agenda. 29 januari gaan we met AKTOut! op pad. Waar we naartoe gaan, houden we nog even geheim. Op Facebook is al een hint verschenen en bij dit bericht in deze nieuwsbrief staat een tweede hint. Misschien kun je al raden waar we naartoe gaan. 

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook! Extra leuk: Vanaf nu hebben we elke donderdag een kleine verrassing op Twitter. Geen enkel bestuurslid ontkomt hieraan. Benieuwd wat het is? Volg @AKTisAKT op Twitter.  

Karaoke!

Mis je het meezingen met al die kerstliedjes of de top2000 nu al? Wees gerust want AKT on Stage heeft dé activiteit voor jou gepland. Span die stembanden aan, Karaoke Avond 2014 editie komt eraan! De eerste activiteit van AKT on Stage en de eerste activiteit van studievereniging AKT in het jaar 2014! "Zij kunnen zingen: Dus wij&Jij ook!" beloofd een hartstikke leuke avond te worden met muzikale begeleiding van misschien wel jou! Houd AKT on Stage op Facebook in de gaten voor meer informatie. 

Intergalactic

Donderdag 9 januari gaan we met TheaterAKT naar de voorstelling Intergalactic in Theater Kikker. Intergalactic is een mooi voorbeeld van een voorstelling, gemaakt door choreograaf Andrea Božić, beeldend kunstenaar Julia Willms en geluidskunstenaar Robert Pravda, waarin de grenzen oplossen tussen verschillende kunstdisciplines. De prijs bedraagt €12 voor studenten op vertoon van collegekaart en €10 met je studentenvakpas. Geef je op door te mailen naar theaterakt@akt-online.nl en voor meer informatie kun je hier terecht. 

AKT Borrel

Woensdag 29 januari wordt een dag met dubbel zoveel pret. Na de activiteit van AKTOut! is het weer tijd voor onze maandelijkse AKT borrel. Kom gezellig wat drinken en bijkletsen in De Stadsgenoot. Nog een kans om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. En als klap op de vuurpijl komt op deze borrel de eerste ReAKTie van de nieuwe commissie uit! Dat wil je niet missen. 

Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp