Copy

InfoTRAM - maig 2022

ENTREVISTA JOSE CORONADO


“El 100% em diu: ostres, Jose, jo no m'imaginava això. La gent ho ha de conèixer!

Jose Coronado, director del TRAM Barcelona Open, a les oficines de TRAM amb el cartell del torneig.

A poc més d’una setmana del tret de sortida del TRAM Barcelona Open 2022 (del 18 al 22 de maig), el seu director, Jose Coronado (Barcelona, 1976), ens ha dedicat una estona entre reunions i tota la preparació que significa organitzar el torneig internacional de tenis en cadira de rodes de Barcelona. Enguany se celebra la cinquena edició, una xifra considerable, i des de TRAM hem volgut repassar l’exitosa vida del torneig amb el seu artífex.

Llegeix l'entrevista completa 

Vine a les finals del TRAM Barcelona Open 2022

Del 18 al 22 de maig se celebra a Barcelona el TRAM Barcelona Open, el torneig internacional de tenis en cadira de rodes. Us convidem a viure en directe l'espectacularitat d'aquest esport que enguany, a més, comptarà amb els nº1, 2 i 3 del ranking mundial femení i masculí. Descarrega't les entrades i gaudeix de l'espectacle.
Entrades
Visita especial del mes
Aquest mes també hem rebut la visita de Vicente Alpuente, que ens ha cedit una de les seves maquetes de fusta del tramvia. Alpuente fa maquetes de tota mena de vehicles i també joguines. La seva afició va començar durant la pandèmia: "el confinament em va agafar sol al meu poble d'Extremadura i amb les capses de fruita vaig començar a fer maquetes. De petit, no tenia gaires joguines, així que vaig pensar en construir-ne per als meus fills i nets". Moltes gràcies, Vicente, el teu tramvia ja llueix a les oficines de TRAM! 

Més notícies

Torna la Ruta del TRAM

TRAM renova l'acord amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat per impulsar els atractius de la zona a través del turisme sostenible fent ús del transport públic. 
> Veure les promocions

Tancament Ernest Lluch

Per motius de seguretat i mentre treballem en una solució definitiva, l'accés de les escales de la parada Ernest Lluch romandrà tancat.
 
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain