Copy

InfoTRAM - abril 2021

ENTREVISTA CARLOTA GURT


“Jo escric sobre el que em preocupa. Soc així d’egòlatra.


Carlota Gurt amb el seu primer recull de contes publicat 'Cavalcarem tota la nit'

La Carlota Gurt és l'autora del recull de contes 'Cavalcarem tota la nit', Premi Mercè Rodoreda 2019; exparticipant del concurs d'escriptura col·laborativa de TRAM, La TRAMa, i una de les autores coordinadores de l'edició 2021. Ella no es considera encara escriptora però creu que aquest any podria arribar a ser-ho amb el llançament de la primera novel·la i un segon recull de contes

Hem parlat amb Gurt de totes les seves cares, que alimenten una escriptura crua, complexa, continguda i salvatge alhora.

"[A La TRAMa] descobreixes que per escriure no cal que et posis en actitud solemne. És una bona manera de perdre les manies i la vergonya que tenim."

Llegeix l'entrevista completa 

🗣️ La direcció de TRAM respon a les xarxes 

Àngel Bustos és la persona especialitzada en els sistemes de seguretat i higiene al Tramvia de Barcelona, de la Política de Medi Ambient de TRAM, de la salut i l’habilitació de l’equip, de la Prevenció de Riscos i de les mesures de prevenció contra la COVID-19 preses des de l’inici de la pandèmia, entre d’altres temes relacionats amb el sistema de gestió integrada.

Aquest dijous, atendrà les preguntes, queixes, suggeriments, comentaris i qüestions diverses que facin arribar les persones usuàries del tramvia a través de les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i Whatsapp.
 
> VULL PARTICIPAR

TRAM destaca ✨

TRAM i la Fundació Marianao han signat un conveni de col·laboració per finançar part del Projecte David, una àrea de l’organització social que assessora jurídicament i dona suport a les persones sense recursos i amb problemes penals i/o penitenciaris del Baix Llobregat.
> SABER-NE MÉS
Participa a La TRAMa 2021 amb els escriptors/es Manuel Baixauli, Care Santos, Carlota Gurt, Iván Ledesma i Mireia Calafell.

Inscripcions obertes al bloc de TRAM, a partir del 19 d'abril.
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain