Copy

InfoTRAM - estiu 2022

ENTREVISTA PROJECTE CLICK


“Abans tenia objectius, però no sabia com complir-los”

Des de 2018, TRAM col·labora amb el Projecte Click de la Fundació IRES que ajuda transversalment a adolescents i joves de 13 a 21 anys en situació de vulnerabilitat. Amb motiu de l’InfoTRAM d’estiu, hem parlat amb la Marta Tejada (15 anys), una de les noies que forma part del projecte, i el seu educador, l’Ovidi Leal.

Entrevista completa 

Les notícies destacades de l'estiu

TRAM i els museus d'ArticketBCN renoven la col·laboració per cinquè any consecutiu

Es renova l'acord de TRAM amb MACBA, Museu Nacional, Museu Picasso de Barcelona, CCCB, Fundació Joan Miró i Fundació Antoni Tàpies per facilitar la difusió de les exposicions d’aquests museus i centres de cultura a través del tramvia.

> Llegeix la notícia completa

Memòria de sostenibilitat 2021 

Publicat el document anual on es recull l'activitat de TRAM en l'àmbit de la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Empresarial durant l'any 2021.

> Consultar la Memòria

Sempre t'acompanyem. Nous avisos als tramvies

"Amb les càmeres de seguretat de TRAM, sempre t'acompanyem" TRAM col·loca cartells informant de les càmeres amb l'objectiu que les persones usuàries se sentin més segures en els viatges en tramvia. Amb el missatge
 
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain