Copy

InfoTRAM - març 2021

ENTREVISTA CONDUCTORA DE TRAM


“Mai em vaig plantejar què feia una dona al tramvia, m’ho vaig prendre com una oportunitat laboral més


MªCarmen Santos, conductora de la xarxa Trambesòs de TRAM

La MªCarmen Santos és conductora de Trambesòs des de fa 14 anys i dona veu a les treballadores que no han tingut por a desafiar els estereotips laborals i han accedit a llocs de feina tradicionalment masculinitzats. 

"Mai m’han fet sentir malament per ser conductora de tramvia. Al contrari, em fa il·lusió que petits i grans a vegades encara cridin “Mira, una dona conductora!”. Ho fan amb molta alegria i amb bona voluntat. En algun moment ja no passarà però vull pensar que ara ho criden pensant “Al tramvia tothom pot treballar de tot”."

Llegeix l'entrevista completa 

TRAM destaca: 

Premi TRAM Exporecerca Jove XXII per al projecte Zona de Baixes Emissions de Sant Andreu de Palomar del Col·legi Sagrada Família de Sant Andreu de Palomar. 

+INFO
TRAM patrocina el cicle de webinars de la FECEC sobre tot allò que ens passa al voltant del càncer. L'organització celebra el seu 20è aniversari amb diferents activitats.

+INFO
Una conductora de TRAM participa a la taula 'Les ocupacions no tenen gènere' organitzada per Barcelona Activa per trencar estereotips en el Mes de la Dona i orientar altres persones en la seva recerca.
CONTINGUT EXCLUSIU INFOTRAM 🔕

Autors/es de la TRAMa 2021: 

- Carlota Gurt
- Ivan Ledesma
- Care Santos
- Manuel Baxauli
- Mireia Calafell

OBRIM INSCRIPCIONS A L'ABRIL!
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències o donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain