Copy

InfoTRAM - abril 2022

ENTREVISTA ALBA DALMAU


“Participar a La TRAMa és un exercici de generositat molt extrapolable a la vida”

Alba Dalmau, escriptora

Alba Dalmau (Cardedeu, 1987) participa en la vuitena edició del concurs de relats col·laboratius la TRAMa que començarà el 2 de maig. Ho fa juntament amb 4 escriptors més: la Bel Olid, la Núria Bendicho, el Melcior Comes i l’Adrià Pujol. Tots ells iniciaran 3 relats i els participants (10 per grup) l’hauran de continuar donant-li coherència i creativitat. Per Dalmau -que es professora d’escriptura creativa al Laboratori de Lletres de Barcelona- aquest concurs és una bogeria creativa de la que creu que en poden sortir històries molt interessants. 

Llegeix l'entrevista completa 

El 3 d’abril de 2004, després de més de tres dècades sense aquest mitjà de transport, tornava el tramvia a la Regió Metropolitana de Barcelona. Divuit anys i 400 milions de viatges després, celebrem la majoria d'edat de #TRAM.

La campanya En fem 18. Per molts TRAMS estarà activa durant tot el mes d'abril. Anirem publicant vídeos amb un to humorístic on el tramvia cobra vida i els alternarem amb diversos sortejos d'experiències culturals molt interessants,

La campanya i els sortejos es poden seguir a través de les xarxes de TRAM:
Instagram
Twitter
Facebook

Més notícies

Torna La TRAMa!

El 19 d'abril s'obren les inscripcions a la vuitena edició del concurs de relats col·lectius en català de TRAM i l'ATM.
Els autors i autores encarregats d'iniciar els relats de La TRAMa 2022 són: Núria Bendicho, Melcior Comes, Alba Dalmau, Bel Olid i Adrià Pujol.

Col·laboració Unicef

TRAM ha signat el mes d'abril el conveni anual amb Unicef per col·laborar i fer front, enguany, a l'emergència d'Ucraïna. Aquesta col·laboració consisteix en la cessió i vinilatge d'un tramvia per a la seva campanya de captació de fons i 5.000€. 
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain