Copy

InfoTRAM - maig 2021

ENTREVISTA MARTÍN DE LA PUENTE


“Desconeixia totalment l'existència de l'esport adaptat i ara em preparo pels Jocs Olímpics de Tòquio”


Martín de la Puente participant al torneig TRAM Barcelona Open 2018. 

El gallec de només 21 anys, Martín de la Puente, ha aconseguit ser el número 1 del rànquing estatal i número 13 del rànquing internacional de tennis en cadira de rodes. Quatre vegades campió individual d'Espanya, tres vegades campió individual mundial sub-18, i diploma paralímpic dels Jocs Olímpics de Río 2016.

De ben petit va ser diagnosticat de la síndrome de Proteus, una afectació que causa el creixement anormal dels ossos, i amb només vuit anys li varen amputar el peu esquerre. 

"Crec que he aconseguit adaptar la meva vida. He deixat enrere la discapacitat per convertir-la en acudits. Els meus amics em presentaven dient 'Este es Martín. Es cojo pero buena persona.' Si li dones molta importància a un problema, es torna una putada."

Parlem amb ell durant la presentació del IV TRAM Barcelona Open, celebrada el 22 d'abril durant el 68è Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó. 

Llegeix l'entrevista completa 

Del 19 al 22 de maig, torna el torneig internacional de tennis en cadira de rodes TRAM BCN OPEN al Reial Club de Polo de Barcelona. El primer enfrontament dels millors jugadors i jugadores puntuable pels Jocs Olímpics de Tòquio!
 
El director general de TRAM, Humberto López Vilalta, ha participat a la taula rodona 'Oportunitats econòmiques derivades de la transició verda i ecològica' de les jornades Barcelona React de l'Ajuntament de Barcelona.
 
TRAM ha incorporat bucles magnètics inductius portàtils per a les persones amb baixa audició a totes les oficines d’Atenció a Clients i a 22 de les 27 parades de Trambaix.
> SABER-NE MÉS
En Marc Antón, membre de l'equip d'Inspecció de TRAM, explica quina ha estat la seva tasca principal durant la pandèmia de COVID-19. 

"La gent ens necessitava dins del tramvia"
 
El concurs de relats col·laboratius online, La TRAMa, ha esgotat les places un any més!

Al butlletí de juny, descobrirem el relat guanyador i parlarem amb tots els autors i autores 😉
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain