Copy

InfoTRAM - desembre 2021

ENTREVISTA MARI CARMEN GUIRADO


“Les associacions de pacients arriben allí on no ho fa el sistema sanitari ”


Mari Carmen Guirado, pacient amb càncer metastàtic des de fa més de sis anys. 

La Mari Carmen Guirado va ser diagnosticada de càncer de mama als 39 anys i ja fa més de sis anys que conviu amb la metàstasi. Des de Múrcia, ens explica la seva experiència per donar visibilitat a les pacients cròniques de càncer i reivindicar la necessitat d'invertir en investigació i innovació.

Ella forma part de l'Associació Amiga, entitat integrant de la Federación Española de Cáncer de Mama (FECMA) que ha estat beneficiaria de la donació solidària de Nadal que fa anualment TRAM. 

"El temps és el més valuós que tinc. Dedicar-li plenament a una persona i que ella te’l dediqui a tu és gairebé un acte sagrat."

Llegeix l'entrevista completa 

Altres notícies

Més de 50 animals de companyia de persones sense llar s'han beneficiat de la col·laboració de TRAM amb el projecte 'Sense Sostre' de la Fundació Altarriba, que hem renovat aquest mes. Identificació, vacunació, desparasitació, esterilització i altres intervencions garantides.

> SABER-NE MÉS
Esponsoritzem els equips del Bàsquet Femení Cornellà perquè creiem en la igualtat d'oportunitats, els valors de l'esport i els hàbits de vida saludables per al bon desenvolupament.

> DONA SUPORT
TRAM ofereix horaris especials durant els dies festius de desembre i gener. Consulta'ls segons la xarxa.

> TRAMBAIX
> TRAMBESÒS
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain