Copy

InfoTRAM - juliol 2021

ENTREVISTA FAGIC


“Els conflictes i incidències a les parades dels barris de La Mina i Sant Roc ja són anecdòtics


D'esquerra a dreta: en Moisés, en Miguel i en Ramón, equip d'acció cívica de la FAGIC, a la prada Parc del Besòs de la línia T6 de TRAM. 

El TRAM ha renovat el seu acord amb la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), una col·laboració amb més de 10 anys, que treballa per la convivència del tramvia amb el veïnat dels barris de La Mina i Sant Roc.

Per parlar de la llarga relació entre les entitats, ens hem trobat amb l'equip d'acció cívica, format per en Moisés, en Miguel i en Ramón, que s'encarreguen de la prevenció i resolució de conflictes al tramvia i a les instal·lacions de TRAM i fan de vincle comunicatiu amb el personal de la companyia.
 

"El veïnat no volia el tramvia perquè tenia por que fos perillós pels infants que juguen al carrer. [...] Ara que ja el coneixen, n’estan agraïts."

Llegeix l'entrevista completa 

TRAM destaca ✨

TRAM i el Festival Cruïlla s’han unit per crear un pla d’actuació enfocat a informar, conscienciar i atendre al públic davant les agressions o assetjaments per motius discriminatoris durant la celebració de l’esdeveniment musical.
L’any 2020, any de l'inici de la pandèmia, malgrat el confinament i el teletreball, hem continuat donant servei, hem acumulat més de 16 milions de viatges i hem garantit la mobilitat de la ciutadania amb totes les mesures contra la COVID-19. 

Recollim totes aquestes mesures, accions i materials extraordinaris que hem necessitat per mantenir el funcionament d'aquest servei essencial a la Memòria d'RSE 2020.

>VULL SABER-NE MÉS
TRAM ha renovat el seu conveni de col·laboració amb els museus del grup Articket (MACBA, CCCB, MNAC, Museu Picassó, Fundació Joan Miró i Fundació Antoni Tàpies) per reactivar la cultura i promoure el coneixement de l’oferta cultural. 

>M'HI APUNTO!
Tots els productes de la botiga de TRAM amb un 30% de descompte fins al 31 d'agost.

Macaretes, tramvies, samarretes, tasses...

>M'INTERESSA!
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain