Copy

InfoTRAM - octubre 2021

ENTREVISTA ANNA MILLAN


“El del Banc de Sang i Teixits de Catalunya és un sistema vena a vena gairebé únic al món


Anna Millan, directora del Banc de Sang i Teixits de Catalunya

La metgessa hematòloga i directora del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Anna Millan, ens ha rebut aquest mes als laboratoris de l'entitat per explicar-nos la situació en que es troba la donació al nostre país després de la gran campanya dins d'un tramvia aturat a Francesc Macià, el passat 17 de setembre. 

Amb la jornada a TRAM, es van aconseguir 104 donacions efectives i 17 oferiments però el BST en necessita fins a 1.000 diàries per poder atendre a la demanda dels centres hospitalaris.

"La sang és impossible de fabricar i l'única manera d'obtenir-la és a través de la donació voluntària."

Llegeix l'entrevista completa 

TRAM destaca ✨

Les persones usuàries valoren la gestió de la pandèmia amb un notable i puntuen el servei del tramvia durant el 2021 amb un 8,31, la segona nota més alta de la seva història. 

En ser preguntats, fins al 60,1% del passatge enquestat ha declarat tenir cap o molt poca sensació de probabilitat de contagi de COVID-19 utilitzant el tramvia

A més, el 70% dels enquestats prefereixen utilitzar TRAM tot i tenir altres alternatives de transport.
> MÉS DADES SOBRE L'ENQUESTA DE SATISFACCIÓ 2021
TRAM ha implementat 3 millores d'accessibilitat a la informació del servei: el sistema de codis NaviLens, la coordinació amb Google per donar informació en temps real i l'adaptació del seu web a doble A. 

> COM FUNCIONEN?
Fem una donació de 100 abonaments de transport T-casual per a les persones vingudes de l’Afganistan i ateses a Barcelona per la Fundació Bayt al-Thaqafa amb l'objectiu de fomentar la seva autonomia.

> SABER-NE MÉS
El Tramvia participarà a la Festa de la bici 2021, aquest diumenge 10 d'octubre, amb un estand d'activitats.
 
I obrirà les cotxeres de Trambaix, els propers 22 i 23 d'octubre, perquè la ciutadania les visiti gratuïtament en el marc del 48h Open House BCN.
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain