Copy

InfoTRAM - juny 2021

ENTREVISTA AMAIA ARRAZOLA


“Vull que el veïnat es faci seu el mural i passi a formar part del barri


Amaia Arrazola, dibuixant mutisuperfície, a la parada Besòs de TRAM.

La dibuixant d’origen basc Amaia Arrazola fa més de 10 anys que viu a Barcelona i hi ha creat tota mena de treballs: murals, llibres, art efímer, ceràmica, peluixos gegants (!) ...
Avui comença una gran obra de més de 900m2 a la parada Besòs (línies T5 i T6) de TRAM dins del projecte Art al TRAM que, segons ella, “té molt de primer projecte per la seva complexitat i pel moment de la meva vida en que arriba”.

Hem parlat amb ella per conèixer a la persona que conviurà tres setmanes amb el passatge de Trambesòs i portarà el color i la natura a aquesta parada soterrada.
 

Llegeix l'entrevista completa 

Més informació sobre Art al TRAM 

TRAM destaca ✨

Demà, 8 de juny, a les 19 hores, la crítica literària i escriptora Marina Porras farà públic el relat guanyador de La TRAMa 2021 i entrevistarà l'escriptor/a coordinadora en directe a l'Instagram de TRAM.

Durant el mes de juny, tots els autors i autores passaran per l'IG Live per respondre preguntes i explicar la seva experiència al concurs.

> TOTS ELS RELATS I ELS HORARIS 
Sabies que la mateixa setmana del Dia Mundial del Medi Ambient el nostre país ha assolit la sobrecapacitat? Saps què significa?

Aquest mes, TRAM incideix en la conscienciació de la ciutadania amb la col·laboració amb Ecovidrio i les Nacions Unides, i posa en valor l'ús del transport públic per tenir cura del medi ambient

> CUIDEM DEL MEDI AMBIENT
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM donen el tret de sortida a La Ruta del TRAM per impulsar el descobriment d'indrets rellevants, edificis emblemàtics i l’oferta gastronòmica del territori.

La Ruta ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

> LA RUTA DEL TRAM
Un any més, TRAM col·labora amb la campanya Posem-li pebrots al càncer de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer amb la compra d'una bossa de pebrots per a cada un dels membres de l'equip del Tramvia. 

Per un preu simbòlic de 1,50€ i la compra de les verdures a qualsevol Condis, tu també pots ajudar a fer front a aquesta malaltia.

> VULL COL·LABORAR-HI!
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain