Copy

InfoTRAM - novembre 2021

ENTREVISTA ÒSCAR SEÑÉ


“Gràcies al programa de mobilitat que financen TRAM i Moventia, tinc les meves pròpies targetes i puc accedir al transport públic


Òscar Señé, resident del Centre Residencial Hort de la Vila de Sant Joan de Déu Serveis Socials.

TRAM i Moventia han renovat el seu recolzament al projecte d’accés a la mobilitat per a persones en situació de sense llar ateses per Sant Joan de Déu Serveis Socials - Barcelona. La donació de 60.000 euros en total finança les targetes de transport que necessiten persones com l'Òscar Señé, antic empresari que d'un dia per l'altre ho va perdre tot i es va trobar vivint al carrer. Ara fa un any i 2 mesos que és usuari de Sant Joan de Déu Serveis Socials i ens explica com el programa de mobilitat de TRAM i Moventia li ha facilitat les seves visites mèdiques i l'ha ajudat a mantenir la relació amb les seves filles.

"L'únic que esperava dels altres, quan em trobava sense llar, era humanitat. Res més. Que em tractessin com una persona."

Llegeix l'entrevista completa 

L’exposició ‘Banksy. The art of protest’ al Disseny Hub Barcelona acull el projecte cultural Art al TRAM des d’aquest divendres 12 de novembre i fins al 13 de març de 2022.

L'artista Javier Royo serà l'encarregat d’explicar amb els seus personatges combatius i de línies simples el lligam que manté Art al TRAM amb el grafiter mundialment reconegut Banksy, que també dedica el seu art a la reivindicació, la crítica social i a la lluita contra les desigualtats.
 
Atents als canals de TRAM els propers dies!
TRAM sorteja 50 bosses de cotó orgànic de comerç just i d’edició limitada il·lustrades per l'autora del mural de la parada Besòs, Amaia Arrazola, i 50 entrades dobles per a ‘Banksy. The art of protest’ , dins del projecte Art al TRAM.

>PARTICIPA-HI!
Col·laborem amb la campanya de la Fundació Eurofirms, #IgualdeDiferents #IgualdeProfessionals, que treballa per a la integració laboral de les persones amb discapacitat vinilant un tramvia de Trambaix amb vinyetes humorístiques inspirades en situacions reals.
Donem 1.000 bosses TRAM per als participants del Correblau d'Aprenem Autisme, la cursa solidària per a la integració de l'alumnat amb autisme a les aules de tots els centres escolars. 

>14 DE NOVEMBRE A LES 10H
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain