Copy

InfoTRAM - febrer 2022

ENTREVISTA MARIA PETIT


“Necessitem que les persones amb discapacitat formin part dels equips que dissenyen els carrers i els transports


La Maria Petit viatja en transport públic amb el seu gos pigall, en Tavish. 

La Maria Petit va patir un accident de trànsit quan tenia 17 anys i va perdre la visió completament. “De sobte, vaig passar a ser una persona totalment depenent i d’una manera que mai m’hagués imaginat”. Ara, treballa en l’àrea de comunicació de l’empresa de moda Hallotex, col·labora amb Adecco i altres entitats que lluiten per la inclusió.  

Les persones cegues tenen tres maneres de moure’s: el bastó blanc, el gos pigall i anar acompanyades. La Maria va lluitar per recuperar la seva independència amb un gos guia, en Tavish, i ens explica com són ara els seus desplaçaments en transport públic i internacionals.

“Les persones que dissenyen els transports i els carrers ens ho haurien de posar fàcil perquè aconseguir l’autonomia no només depèn d’un mateix.”

Llegeix l'entrevista completa 

TRAM destaca ✨

TRAM ha realitzat 20,4 milions de viatges el 2021, un 27,36% més que durant el 2020. En concret, s’han fet 20.386.159 milions de viatges; 14.026.700 milions a Trambaix (amb un increment del 26,63%), i 6.359.459 milions a Trambesòs (amb un creixement del 28,99%).

> SABER-NE MÉS
Segueix la llista de Responsabilitat Social Empresarial a Twitter i trobaràs l'activitat de totes les entitats amb les que col·labora el Tramvia anualment: L'Auditori, Obra Social Sant Joan de Déu, Banc de Sang i Teixits, Associació Aprenem Autisme...

> LA VULL SEGUIR
Troba tots els productes de la botiga de TRAM amb un 30% de descompte només fins al 28 de febrer!

Un tramvia de joguina, una bossa de cotó de comerç just, una tassa...

> BOTIGA

 
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Web

PER QUÈ HAS REBUT AQUEST CORREU? 

La teva adreça de correu electrònic és a la nostra llista de subscriptors/es. Per canviar la configuració pots actualitzar les preferències donar-te de baixa.This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tramvia Metropolità, SA · Carrer De Corsega 270 4t 6a · BARCELONA, Barcelona 08008 · Spain