Copy
 
Nieuwsbrief Groen Beveren - januari 2016
 

Stijn De Munck volgt Ludo De Block op als raadslid Groen-sp.a
Gemeenteraadslid Ludo De Block nam de laatste gemeenteraad van 2015 afscheid. Hij besloot zijn rijk gevulde politieke carrière op 65-jarige leeftijd af te sluiten. Stijn De Munck is zijn opvolger. Hij zal tijdens de eerste raad van het jaar, op dinsdag 26 januari, het nieuwe raadslid voor Groen Beveren worden in de Groen-sp.a fractie. Lees meer

Stijn De Munck: een kennismaking met ons nieuw raadslid
Stijn De Munck is het nieuw raadslid voor Groen in de Beverse Groen-sp.a fractie. Hij is de opvolger van het afscheidnemend raadslid Ludo De Block. Stijn zal tijdens de eerste raad van 2016 op dinsdag 26 januari worden ingezworen. Stijn De Munck (46) kwam op als onafhankelijke kandidaat bij de verkiezingen in 2012. Hij werd met zijn 334 net niet rechtstreeks verkozen. Intussen sloot hij zich aan bij Groen Beveren. Stijn werkt al meer dan 20 jaar als onderwijzer in het bijzonder lager onderwijs op de Sint-Rafaëlschool in Beveren. Lees meer

Hulde aan ons afscheidnemend raadslid Ludo De Block
Gemeenteraadslid Ludo De Block nam de laatste gemeenteraad van 2015 afscheid. Hij besloot zijn rijk gevulde politieke carrière op 65-jarige leeftijd af te sluiten. Ludo De Block is een boegbeeld van Groen Beveren.

Hij was bij de stichtende leden van Agalev in Beveren in 1981. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 1982 behoorde Ludo bij de eerste twee gemeenteraadsleden, naast wijlen Frieda Van Goethem.
Lees meer

Nieuwjaarsreceptie Groen Beveren op zaterdag 23 januari
Groen Beveren organiseert op zaterdag 23 januari haar nieuwjaarsreceptie. We ontvangen jullie graag in OC 't Klooster in Vrasene tussen 17h en 20h. Petra De Sutter, senator voor Groen en buitengewoon hoogleraar gynaecologie is onze gastspreker. Wij voorzien hapjes, drankjes en een streepje achtergrondmuziek. We blikken met onze leden en sympathisanten terug op het voorbije jaar, maar richten onze blik vooral naar de toekomst. Inschrijven kan via groenbeveren@gmail.com.

Dit is de maandelijkse elektronische nieuwsbrief van Groen Beveren. Indien je deze nieuwsbrief niet langer wil ontvangen, kan je je uitschrijven via onderstaande link.
Website: www.groenbeveren.be
Mail: groenbeveren@gmail.com
Volg ons ook via: 
Facebook en Twitter