Copy
 
Nieuwsbrief Groen Beveren - januari 2017
 

Nieuwjaarsreceptie

Iedereen is van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van Groen Beveren op zaterdag 28 januari vanaf 17.00u in 't Schuurken in de Van Craenenbroeckstraat 96 in Beveren. Uiteraard voorzien we drank en hapjes bij rustige achtergrondmuziek. Federaal parlementslid Stefaan Van Hecke komt een woordje doen. De kinderen kunnen deelnemen aan een avontuurlijke avondwandeling. Laat weten of je komt op onze Facebookpagina of via groenbeveren@gmail.com.
 

Groen-sp.a tegen onevenwicht in budget gemeente Beveren: onze voorstellen

Groen-sp.a heeft samen met de voltallige oppositie tegen het budget van 2017 gestemd. Het onevenwicht tussen de besparingen over de ganse lijn en de gigantische uitgave van 45 miljoen euro voor een nieuw administratief centrum blijft het belangrijkste bezwaar.
Hoe het anders kan lees je hier.

Geen natuurbegraafplaatsen in Beveren

Het gemeentebestuur gaat niet in op de vraag van Groen-sp.a om natuurbegraafplaatsen te voorzien. Ondanks de vrijheid die de Vlaamse overheid biedt, blijft deze meerderheid in het klassieke verhaal hangen van begraven of crematie. Lees meer over de tussenkomst van gemeenteraadslid De Munck hier.

Bevers zwembad wordt omgebouwd tot theater voor slechts 1 gezelschap  

In de pers viel te lezen dat het oude zwembad zal omgebouwd worden tot een theaterruimte. “Een mooi voorbeeld van creatief denken en innovatief omgaan met ruimte”, opent fractieleider Kristien Hulstaert positief. De fractie vindt het echter vreemd dat deze infrastructuur aan één toneelgezelschap wordt toegewezen, namelijk KET. Beveren telt immers nog verschillende andere toneelgezelschappen, zoals Muzart, Toekoer, De kleine kunst en nog vele anderen”. Lees meer

Tegen zinloos geweld op fuivers in Togenblik

Onlangs vond in Togenblik opnieuw een incident plaats waarbij sprake was van zinloos geweld. Raadslid Geert Noppe vroeg om even stil te staan bij een aantal problemen in en rond Togenblik. Lees meer over de tussenkomst van raadslid Noppe.

Dit is de maandelijkse elektronische nieuwsbrief van Groen Beveren. Indien je deze nieuwsbrief niet langer wil ontvangen, kan je je uitschrijven via onderstaande link.
Website: www.groenbeveren.be
Mail: groenbeveren@gmail.com
Volg ons ook via: 
Facebook en Twitter This email was sent to <<Mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Groen Beveren · Gaverlandstraat 40 · 9120 Melsele · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp