Copy
 
Nieuwsbrief Groen Beveren - februari 2016
 

B-asiel krijgt pluim van Groen-sp.a
Groen-sp.a Beveren geeft B-asiel een pluim, goed voor een bedrag van 500 euro. B-asiel is een vzw die steun verleent aan mensen in nood. Het gaat in de eerste plaats om materiële hulp. Groen-sp.a beloont elk jaar initiatieven nadat de Beverse meerderheid van CD&V en N-VA in 2014 besloot 10% subsidie van alle verenigingen af te nemen.

B-asiel steunt mensen in nood. Ze doet dat vanuit een christelijke inspiratie om zorg te dragen voor mensen in nood, ongeacht afkomst en religie. Het gaat in de eerste plaats om materiële hulp, zoals kledij, huisraad, lichaamsverzorging en de maandelijkse bedeling van voedselpakketten. Lees meer

Stijn De Munck: een kennismaking met ons nieuw raadslid
Stijn De Munck heeft op de eerste gemeenteraad in januari de eed afgelegd. Hij is het nieuwe raadslid voor Groen in de Beverse Groen-sp.a fractie en de opvolger van het afscheidnemend raadslid Ludo De Block.

Stijn De Munck (46) kwam op als onafhankelijke kandidaat bij de verkiezingen in 2012. Hij werd net niet rechtstreeks verkozen. Intussen sloot hij zich aan bij Groen Beveren.

Maak verder kennis met ons raadslid.
Lees meer

Geen informatie rond jodiumtabletten op website gemeente
Groen-sp.a zocht, maar vond geen informatie rond jodiumtabletten op de website van de gemeente Beveren. Als je nu "jodium" intikt, krijg je de vraag of je "podium" bedoelt. Geen overbodige luxe, want Beveren heeft zelf 4 kernreactoren op zijn grondgebied. Kristien Hulstaert pleitte voor een nieuwe informatiecampagne. Lees meer

Nieuwjaarsreceptie Groen Beveren lokt veel volk
Groen Beveren organiseerde eind januari haar traditionele nieuwjaarsreceptie. We ontvingen een kleine honderd personen: veel volk in de schitterende locatie van het OC 't Klooster in Vrasene. Gastspreker was Petra De Sutter, senator voor Groen en buitengewoon hoogleraar gynaecologie.

Dit is de maandelijkse elektronische nieuwsbrief van Groen Beveren. Indien je deze nieuwsbrief niet langer wil ontvangen, kan je je uitschrijven via onderstaande link.
Website: www.groenbeveren.be
Mail: groenbeveren@gmail.com
Volg ons ook via: 
Facebook en Twitter