Copy
 
Nieuwsbrief Groen Beveren - zomer 2016
 

Voorstel alternatief werken in Beveren wordt onderzocht
Volgens trendwatchers krijgen onze Vlaamse steden en gemeenten de komende jaren een golf van vernieuwing over zich heen. De nieuwe werktrend ‘third places’ doen ook hier bij ons hun intrede. "Naast de eigen werkvloer en het thuiswerk zijn 'Third places' echte werkplaatsen of gewoon tussenstops onderweg naar het werk waar de werknemers even kunnen landen, de laptop openklappen en werken tot de file voorbij is of gewoon inspiratie opdoen", legt raadslid Stijn De Munck uit. Lees meer

Groen-sp.a eist bijkomende maatregelen rond geurhinder
Er zijn de laatste nogal vaak klachten over geurhinder. "Het ene geval van half mei is uitgebreid aan bod gekomen in de media, maar er zijn verschillende andere gevallen in de laatste maanden en jaren bekend. Zo ook nog de laatste zondag van mei in Melsele", stelt raadslid Geert Noppe.
Lees meer
welke maatregelen Geert vroeg.

Groen-sp.a verkrijgt controle op waterkwaliteit Beverse forten
Ons raadslid Stijn De Munck verkreeg van het gemeentebestuur een controle op de waterkwaliteit in de Beverse forten. Het Fort van Haasdonk wordt door sportvissers gebruikt. “Waakzaamheid en een regelmatige controle zijn daarom aangewezen”, vindt De Munck. "Het gemeentebestuur moet immers garant staan voor een goede waterkwaliteit". Lees meer 

Zomeractiviteit Groen Beveren: 21/08

Op zondag 21 augustus organiseert Groen Beveren haar jaarlijkse zomeractiviteit. Dit jaar gaan we wandelen in Kieldrecht en bezoeken we een bioboerderij in Verrebroek. Het ideale moment om bij te praten en te genieten op een zomerse zondag. We sluiten af met broodjes en drankjes. Inschrijven kan via groenbeveren@gmail.com.

Dit is de maandelijkse elektronische nieuwsbrief van Groen Beveren. Indien je deze nieuwsbrief niet langer wil ontvangen, kan je je uitschrijven via onderstaande link.
Website: www.groenbeveren.be
Mail: groenbeveren@gmail.com
Volg ons ook via: 
Facebook en Twitter