Copy
TL;DR: Har du frågor om UX-writing? På fredag klockan 13.30 kan du få svar.

PLEASE COPY ME

Nu kan du få veta allt

Häromdagen skickade jag ett mejl till dig.

Läste du det? 

Det handlar om att du som läsare har rätt – att inte läsa. 

I mejlet fick du veta om det utbildningsprogram i UX-writing i min regi som startar sin tredje klass till hösten (i september närmare bestämt). 

***

Många hörde direkt av sig med nyfikna frågor, som till exempel: Vad skiljer ditt program från andra? Vilka 3 böcker ingår i utbildningen? Och stämmer det att alla föreläsningar och alla feedback-sessions sker digitalt och live, “där och då”? (hint: ja)

Och eftersom många, kanske också du, är nyfikna och ö-v-e-r-v-ä-g-e-r att ansöka till utbildningsprogrammet är du inbjuden till en få-veta-mer-och-fråga-stund, via video, i Zoom. Du får chansen att ställa dina frågor, och jag berättar mer om upplägget i Sveriges första och enda heldigitala utbildningsprogram i att skriva för appar och webbar.

Få-veta-mer-och-fråga-stunden är nu på fredag, den 29 maj klockan 13.30 (vi håller på max en timme). Det är självklart gratis, och det är efteråt alldeles frivilligt om du vill ansöka till höstens utbildningsprogram. Allt sker i videomöte i Zoom.   

JAG VILL ANMÄLA MIG
PS. Ett podd-tips om du gillar skrivande OCH musik: hör när Tomas Andersson Wij gästar podden Perspektiv. Oerhört kloka tankar, som går att översätta till det som är copywriting: att skriva för någon annan. 

PS2. Min son Elis har lärt mig 3 viktiga saker om att skriva UX-writing. Vill du veta vilka? 
Copyright © 2020 Please copy me.


Vill du få färre sådana här nyhetsbrev, eller kanske inga alls? 
Du kan uppdatera dina inställningar eller avprenumerera från framtida brev.

Email Marketing Powered by Mailchimp