Copy

PLEASE COPY ME #21/2022

Vill inte du ska missa det här
Har du nånsin känt dig trött och nött? Har du känt att det varit lite för mycket under lite för lång tid? Att du behöver ladda om?

Så känner jag nu (bildbevis).

Jag fattar varför så många säger att de “har en dröm om att skriva en bok, någon gång”, men aldrig nånsin skriver någon bok.

Det TAR på krafterna att skriva bok. Och det tar massor av tid. Och det kräver dessutom att du samlat medan-jag-skriver-bok-pengar på hög. 

Därför är det skönt att få ta höstlovs-semester i en vecka nu.

Familjen och jag är i Lindvallen, och vi cyklar, äter våfflor, spelar spel, badar bastu och åker vattenrutschkanor. På kvällarna dricker Evelina och jag rött vin från Kalifornien och kollar på verklighetsbaserade tv-serien The Dropout (vi gillar det mesta som handlar om bedragare). Att komma bort ett tag är skapligt avkopplande.

***

Under tiden får jag många fina mejl från folk som fått Copyboken hem i brevlådan. Många postar också bilder på Instagram och Linkedin. Och alla är härligt förtjusta. Folk skriver:

 

👉 Äntligen! Äntligen har jag den i min hand. Den här boken är speciell. Med 362 sidor copybok kommer jag aldrig att få slut på inspiration. (Emma N Stara)

👉 Vilken bibel som väntade på mig i brevlådan – tusen tack, det ser suveränt spännande ut! Och snygg, dessutom. jag kommer vara okontaktbar en tid framåt nu, hörs hej. (Annica Jansson)

👉 Idag kom den. Vilken den? Copyboken. Tjockisboken. Nu tar jag ledigt ett par dar. 🤩 (Niklas Johnsson)

👉 Copyboken får det att pirra i magen på varje copywriter. (Victoria Palm)

👉 Är makalöst taggad på läsning under hösten! (Simin Stenberg)

***


Så medan jag laddar om vill jag inte att du ska missa det här:

Copyboken finns nu att köpa, och många genomnöjda har redan gjort så. Långt över 500 böcker, nära 600 faktiskt, är redan sålda.

 
Har du hunnit köpa den?
NEJ, MEN NU VILL JAG NOG KÖPA COPYBOKEN
Vill du se mer? Här kommer en hel radda bilder på och ur Copyboken:
TACK FÖR PÅMINNELSEN – LÅT COPYBOKEN BLI MIN NU
KLART JAG VILL KÖPA COPYBOKEN
PS förresten. På tisdag i nästa vecka, den 8 november, då gästar jag Yrkeshögskolan i Borås. Det blir en öppen föreläsning (öppen för alla alltså) på Textile Fashion Center mellan klockan 09.00 och 10.00. Över 120 kloka är redan anmälda, och du har fortfarande chansen om jag förstått det hela rätt.

PS2. Torsdagen den 10 november är jag i Stockholm. Om du vill köpa Copyboken direkt från mig (och få den signerad): kom förbi lobbyn på Freys Hotel på Bryggargatan nära Vasagatan mellan klockan 08.00 och 09.00 (sedan ska jag med ett tåg hemåt). Mejla gärna mig på mattias@pleasecopyme.se senast på måndag om du tänker dyka upp, så vet jag, och ser till att ha en bok till dig.
Copyright © 2022 Please copy me.


Vill du få färre sådana här nyhetsbrev, eller kanske inga alls? 
Du kan uppdatera dina inställningar eller tacka nej till framtida brev.

Email Marketing Powered by Mailchimp