Copy

PLEASE COPY ME 23/2022

Copyklubben, Daniel Vaccino, Linköping och Värnamo

Det fortsätter att hända mycket kul på copyfronten. 

 

En kul grej är att Copyboken på bara en månad har sålt i nära 1 000 exemplar (det kunde jag aldrig tro, på riktigt).

 

En annan minst lika kul grej är att Louise Carlstedt är gäst i Copyklubben. Louise är raket-entreprenören och Febbs-bloggaren som tänker bli Sveriges bästa copywriter. På Linkedin spottar hon ur sig läsvärda inlägg om att skriva för att sälja (ett återkommande råd: fokusera inte på skrivandet).

 

Fredagen den 16 december gästar hon oss i Copyklubben. Och med "oss" menar jag de 50 kloka copywriters som valt att vara med i höst. Om du är en av dem: kolla mejlen senare idag för länken till kommande Copyklubben-intervjun med Louise via Zoom. 

 

Är du inte med i Copyklubben? Lugn bara lugn. Du har ändå chans att ta del av det digitala snacket med Louise.

Hur då? Jo …

Alla som köper (eller redan har köpt) Copyboken via Please copy me senast den 30 december i år FÅR hela inspelningen från Copyklubben med Louise Carlstedt som gäst. Dessutom får du inspelningarna från intervjuerna med Christina Knight, Lina Franzon och Magnus Jakobsson.

Det enda du behöver göra är att lägga vantarna på Copyboken, så får du se de fyra intervjuerna i efterhand. Du köper Copyboken med Klarna (30 dagar på dig att betala) på pleasecopyme.se/copyboken

KLART JAG VILL KÖPA COPYBOKEN (OCH FÅ TA DEL AV FYRA TOPPIGA COPY-INTERVJUER)
Nära 1 000 kloka (och snabba) har redan köpt Copyboken. Så här recenserar Moa boken på Bokus: 

What else? Jo, på Please copy me kan du nu läsa en kortintervju med Daniel Vaccino (om de nya annonserna för Oxfam). Och du kan läsa ett smakprov (kan man LÄSA ett smakprov??) ur ovan nämnda bok. Det handlar om att låta tankarna ta tid, om att nysta upp något, om att göra jobbet där mitt emellan.

JAG VILL LÄSA INTERVJUN MED DANIEL VACCINO
Vanesssa Brown, kommunikatör på Stadshotellet i Lidköping, och moi. Foto: Tuana Fridén.

Och just det … i veckan som gick hade vi ett urkul event här i Lidköping (på Bahnhof Cowork, med Linda Blom och mig). Du kan se bilder och läsa efter-reaktioner här.

Och det kan vara kul att veta att jag kommer till Värnamo mycket snart. Och också till Linköping (fullsatt med reservlista). I februari kommer jag till Trollhättan (3/2) och till Örebro (8/2) – håll utkik.

JAG ÄR SERIÖST NYFIKEN PÅ COPYBOKEN
Copyright © 2022 Please copy me.


Vill du få färre sådana här nyhetsbrev, eller kanske inga alls? 
Du kan uppdatera dina inställningar eller tacka nej till framtida brev.

Email Marketing Powered by Mailchimp