Copy
Nieuwsbrief Kookmaand
Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven

Kook mee voor ondernemende moeders in Azië tijdens de Kookmaand

September = Koomaand, kom in actie!
September staat in het teken van de Kookmaand. Organiseer in deze maand een etentje (of een high tea of picknick of pannenkoekenfestijn) voor vrienden, familie, collega´s of buren. Vraag de gasten een envelop met geld mee te brengen met een donatie voor onze ondernemende vrouwen in Azië.

Samen met jou willen wij met heel veel leningen van tafel gaan. Om dat te bereiken hebben wij heel veel koks nodig. Meld je hier aan als organisator.
Of ga lekker uit eten
Geen echte kok? Of geen tijd om iets te organiseren? Ga dan eten bij een van de deelnemende restaurant. In de hele maand september zijn er divers restaurants die meedoen aan onze Kookmaand. Kijk regelmatig op Facebook voor het laatste nieuws over de deelnemende restaurants.

Maak kans op mooie cadeaus
Wees er snel bij, de eerste 50 aanmeldingen krijgen een boek cadeau. Als je aan de actie zo veel mogelijk bekendheid in je eigen netwerk weet te geven, maak je ook nog kans op een goody bag van ZTRDG of mooie sieraden van A Beautiful Story!
De 44- jarige Shila Senanayaka woont met haar drie kinderen in Noord Sri Lanka. Hier zijn veel gezinnen het slachtoffer van de jarenlange strijd tussen de regering en de Tamil Tijgers. In deze strijd verloor Shila helaas ook haar man. Zij had geen werk en ook geen inkomen voor haar gezin. Met de lening kocht ze grond voor het verbouwen van groenten en fruit.
Met de donaties vanuit de Kookmaand helpen wij nog meer vrouwen, zoals Shila, ondernemen. Met € 85 geven wij al één vrouw de kans de kwaliteit van haar leven en dat van haar kinderen te verbeteren.
Kook mee!
Hoe werkt het?
1. Geef je op voor de Kookmaand
2. Organiseer een etentje voor je familie, een kookfestijn voor de buurt, een high-tea voor je vrienden of iets anders
3. Laat elke gast een bedrag aan jou doneren
4. Maak jouw opbrengst over op Triodos Bank NL84 TRIO 0390337196 t.n.v. Microkrediet voor Moeders in Utrecht ovv Kookmaand.
Deel mee!
Op de speciale evenementen pagina vind je het laatste nieuws over de Kookmaand. Meld je ook hier aan als deelnemer!
Op de speciale evenementen pagina vind je het laatste nieuws over de Kookmaand. Meld je ook hier aan als deelnemer!
En deel onze tweets op Twitter
En deel onze tweets op Twitter
Eet mee!
Je kan ook meedoen door uit eten te gaan bij één van de deelnemende restaurants: Lof der Zotheid in Den Haag, De Jonker in Oegstgeest, Staal in Haarlem en Boekalicious in Amsterdam. In de maand september doneren zij een deel van hun opbrengsten aan ons!

De komende weken hopen wij meer restaurants voor ons in actie te laten komen. Houd Facebook in de gaten.
Partners van de Kookmaand:

A Beautiful story ZTRDG   VS&P Amsterdam creatie - print - interactief Studio Pompe
Copyright © 2014 Microkrediet voor Moeders, All rights reserved.