Copy
 

inline-skaten.
outdoor fun!

11 september 2014
 

Laatste skatetoertochten 2014


Het einde van het skatetoertochtseizoen nadert helaas snel. Het skateweer is super en op de skatekalender vind je verschillende leuke en interessante skatetoertochten. Maak gebruik van deze laatste kansen dit seizoen.
Hieronder vind je weer enkele skate-evenementen uitgelicht.

Wij zien je graag bij een skate-evenement!

13 sept | 200 van het Oosten| Vriezenveen (Ov)

Dé KNSB 200km (en een 100km) toertocht van 2014 wordt georganiseerd door de skeelerclubs van Twenterand en Rijssen. Een prachtige, nieuw opgezette ronde van 200km door een groot deel van de provincie en tegelijkertijd de mogelijkheid om òf 's ochtends òf 's middags een 100 km te rijden.
Groepstocht: 100 of 200 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

20 sept | Sallandse Ponyskeelertocht| Heeten (Ov)

Deze tocht wordt in het hart van de landstreek Salland in Heeten georganiseerd in combinatie met de Ponyweek Heeten. De tocht voert langs de mooiste plekjes in de regio. Naast het skeeleren is het dus heerlijk genieten van de mooie natuur. De organisatie biedt groepstochten, vrije tochten en een kidstour.
Groepstocht 25, 50, 75, 100 km
Vrije tocht: ronde van 8 km, maximaal 10 ronden
Kidstour: 3 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

21 sept | 8e Brabantse Plattelandstocht | 's Gravenmoer (N-Br)

Wederom is de start- en finish bij boerderij de 'Veertel' van Harrie Biemans in 's Gravenmoer. Tijdens de tocht laten we jullie de mooie plekjes van Brabant zien. De finishlijn is in wezen de koeienstal waar we met heel de groep doorheen zullen rijden om u tot slot toch nog even een vleugje lucht van het platteland te kunnen laten opsnuiven. Na afloop gelegenheid om deel te nemen aan de barbecue.
Groepstocht: 10, 30 of 55 km.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

27 sept | Rondom Staphorst | Staphorst (Ov)

De laatste zaterdag in september is traditioneel het einde van het inline-skatetoertochtseizoen van de KNSB. De laatste skatetoertocht onder regelgeving van de KNSB wordt al jaren georganiseerd door Skeelervereniging Staphorst. Ook dit jaar zijn er routes uitgestippeld door het prachtige landschap rondom Staphorst.
Groeptocht: 15, 30, 40 of 80 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Enthousiast geworden?

Informatie over de night skates in de komende weken vind je op schaatsen.nl

Ken je een leuk recreatief skate-evenement die niet voorkomt op de kalender van schaatsen.nl en wil jij dit evenement met anderen delen? Geef het webadres met informatie over dit skate-evenement door aan skaten@knsb.nl. 

 

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl

KPNLotto