Copy
 

inline-skaten.
outdoor fun!

11 april 2013
 

Inline-skatetoertochten van start!


Snel, rustig, jong, oud, iedereen kan meedoen aan een inline-skatetoertocht
Het doel van rijden van een inline-skatetoertocht is het aantal afgelegde kilometers. Iedereen kan zelf de keuze maken in de afstand die je wilt rijden.
De toertochtkalender en informatie over skatetoertochten vind je op schaatsen.nl. Je kunt meestal ter plaatse inschrijven.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Kalender toertochten

Alle toertochten zijn te vinden op de toertochtkalender, gesorteerd per provincie.

Er zijn een aantal verschillende tochten. Bij een aantal tochten is een speciale activiteit voor jeugd, maar er zijn ook een groot aantal vrije tochten waarbij korte afstanden te rijden zijn. 

> Klik hier voor alle inline-skatetoertochten per provincie of hier per maand

14 april Nedereindse Berg Toertocht | Utrecht

Traditioneel organiseert Schaats Vereniging Utrecht vanaf de Nedereindse Berg op zondag 14 april een inline-skatetoertocht door diverse gemeenten (Leidsche Rijn, IJselstein, Montfoort en Nieuwegein) ten westen van Utrecht.


> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

14 april SCOSS Toertocht | Oss Nb

SCOSS houdt dit jaar weer een inline-skate toertocht. Wil je lekker inline-skaten in de omgeving van Oss of juist trainen voor de MaasdijkMarathon in juni, dan is onze SCOSS toertocht iets voor jou.


> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

11 mei Heumen on Wheels | Heumen Gld

De Heumen on Wheels is een jaarlijks terugkerend evenement in mei. Het bestaat uit een aantal routes van verschillende lengte zodat iedereen die van skaten houdt mee kan doen. De routes lopen grotendeels over fietspaden of rustige landwegen.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

18 mei Stouwdam Classic | Wezep Gld

De Stouwdam Classic, is anders dan de naam doet vermoeden, een nieuwe inline-skatetoertocht. De organisatoren hebben vanuit Stouwdam Sport in Wezep een route uitgezet over de randen van de Noord-Veluwe, langs de zoomen van het Veluwemeer, door Flevopolder en langs de IJsseldelta.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Tips & Trucs

Op deze pagina vindt u allerlei artikelen over de techniek van het inline-skaten, trainingstrucs, veiligheid en nog veel meer.> Klik hier voor alle tips & trucs

Bezoek topevenementen in eigen land!

Ronald Mulder, wereldkampioen Michel Mulder, Manon Kamminga en andere topskaters kun jij van dichtbij in actie zien! Van 31 mei t/m 2 juni is het KPN NK Baan in Almere, op 8 juni is de KPN NK Marathon in Veendam en op 7 september is het KPN Open NK Inline-skaten in Hallum. Het hoogtepunt van het inline-skateseizoen in Nederland is het EK Inline-skaten, van 28 juni t/m 6 juli in Almere. Outdoor spektakel op de inline-skatebaan en in het centrum van Almere! 

> Meer informatie topwedstrijden en zelf inline-skaten op schaatsen.nl

 

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl

KPNLotto