Copy
 

inline-skaten.
outdoor fun!

23 april 2015
 

Inline-skatetoertochtenBeste skaters,

Het skateseizoen is alweer volop bezig. In de komende meivakantie zijn er volop skatemogelijkheden. 

In deze nieuwsbrief een korte terugblik op de huldiging van de Toerkanjers, registreren van de gereden kilometers en vier tips voor de komende weken. Bij twee tochten kun je direct inschrijven via de rode button!

Veel skateplezier!

Huldiging Toerkanjers en afscheid


Op zaterdag 4 april was de officiële start van het recreatieve KNSB skateseizoen. Hierbij zijn de Toerkanjers van 2014 gehuldigd. Bij de dames (foto linksboven) ging de Toerkanjer naar Sina Drogt-Gewald met 3539km. Bij de heren (foto rechtsboven) ging de Toerkanjer naar Sytse Hoekstra ook met 3539km binnen KNSB skatetoertochten.
Tevens namen we afscheid van twee coördinatoren (foto linksonder) Cees Keijzer en Jan de Geus en van onze medewerkster Greet Fikse (foto rechtsonder). Zij werden door Theo van de Rijt hartelijk bedankt voor hun inzet in de afgelopen jaren.

za 2 mei | Rondom 'de Slener toren' | Sleen (Dr)

De jaarlijkse Inline-skatetoertocht "Rondom De Slener Toren” wordt georganiseerd door IJsverenging '' Voorwaarts". Je kunt zowel op skeelers als ook op een step deelnemen aan dit recreatieve evenement. Sleen is een dorp in de gemeente Coevorden en een van de meest authentieke brinkdorpen. 
Vrije tocht (VT) 10, 20, 50 of 100 km

> Meer informatie op schaatsen.nl

zo 3 mei | Heumen on Wheels | Heumen (Gl)

De Heumen on wheels is een jaarlijks terugkerend evenement in mei. Het bestaat uit een aantal routes van verschillende lengte zodat iedereen die van skaten houdt mee kan doen. De routes lopen grotendeels over fietspaden of rustige landwegen. Met name het fietspad over de dijk langs de Maas is erg prettig om op te skaten. 
vrije tocht (VT) 15, 25 en groepstocht (GT) 66 km

> Meer informatie  op schaatsen.nl

za 9 mei | Veluwe Vallei Skeeler tocht | Ede (Gl)

De Veluwe-Vallei skeelertocht is al vele jaren een begrip. Er zijn vier routes. De twee routes ten noorden van Ede voeren je over de Veluwe. De routes ten zuiden van Ede gaan door het Valleigebied, het Binnenveld. Daarnaast is er een tocht voor kinderen over 5 km. 


Vrije tocht: 15, 20, 30 of 40 km.

> Meer informatie op schaatsen.nl

za 9 mei | Breijer Skate Event | Almere (Fl)

ASV organiseert op 9 mei weer het Breijer Skate Event Almere. We gaan dit jaar nieuwe routes in gebruik nemen. De routes maken gebruik van het ANWB knooppunten hier en daar aangevuld met een extra bord. De deelnemers krijgen bij de start de route met de te volgen knooppunten uitgereikt. 

 
Vrije tocht (VT): 20 en Groepstocht (GT) 50 km.
 

> Meer informatie op schaatsen.nl

Registreren kilometers

Per ingang van dit seizoen is het papieren kilometerboekje vervallen. Dit omdat van de ruim 1000 uitgereikte boekjes er slechts 50 retour kwamen per jaar. Om het gemakkelijk te maken en zicht te houden op je gereden kilometers tijdens KNSB skatetoertochten hebben wij een tool voor de deelnemers ontwikkeld. Je kunt hier zelf je kilometers aanvinken van de door jou gereden tochten. Deze tool vind je via onderstaande link.

> Klik hier om je kilometers te registeren.

Klik hier om het overzicht van geregistreerde kilometers te bekijken.

 

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl

KPNLotto