Copy
 

inline-skaten.
outdoor fun!

6 juni 2013
 

Inline-skatetoertochten hoogseizoen


Actief buiten bezig zijn? Doe mee aan een inline-skatetoertocht dit weekend
Dit weekend kun je op vijf locaties in Nederland deelnemen aan een inline-skatetoertocht. Snel, rustig, jong, oud, iedereen kan meedoen aan een inline-skatetoertocht. Het doel van rijden van een inline-skatetoertocht is het aantal afgelegde kilometers. Iedereen kan zelf de keuze maken in de afstand die je wilt rijden.
De toertochtkalender en informatie over skatetoertochten vind je op schaatsen.nl. Je kunt meestal ter plaatse inschrijven.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

8 juni Skatetoertocht | Apeldoorn Gelderland

Vereniging DNIJ organiseert zowel een pelotonstocht, die bestaat uit 4 routes, en een vrije tocht over één mooie route. Het zijn afwisselende routes ondanks dat we telkens bijna dezelfde uitvalswegen naar de skeeler- en ijsbaan zullen moeten nemen. Er zit wat avontuur in, waaronder een kluun bruggetje over een wetering, een stuk strak betonpad door nieuwe natuur, weilanden, stukje bos, een houten brug over een recreatieplas en langere stukken mooie provinciale fietspaden. 

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

8 juni Tour de Force | Barneveld Gelderland

Graag zien wij u bij de 32e editie van de Tour de Force in Barneveld op zaterdag 8 juni 2013. U kunt deelnemen aan de fiets-, wandelen, skate-, of stepactiviteit. De skateroutes zijn zo ingericht dat iedereen kan deelnemen. Voor zowel de recreatieve als de geoefende skaters zijn er geschikte afstanden. De kortere routes gaan richting Achterveld, Leusden en de Glind. De lange routes gaan vanuit Barneveld in zuidoostelijke richting.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

9 juni Westfriesland on Wheels | Hoorn NH

West-Friesland on Wheels is een recreatieve toertocht voor skeeleraars, inline skaters en handbikers over een geasfalteerd parcours. Tijdens de tocht toeren de deelnemers op eigen tempo over rustige landweggetjes met bloembollenvelden, boerderijen, molens en kerken. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 15, 25 of 37 kilometer. De tocht bestaat uit een volledig geasfalteerd parcours door Bobeldijk, Spierdijk, Obdam en weer terug via Opmeer, Spanbroek, Wadway en Wognum.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

9 juni Maasdijk Marathon | Oss NB

De MaasdijkMarathon is een groot evenement voor hardlopers, skaters, triathleten, steppers en watersporters. Ook dit jaar staat er weer een skatemarathon van 42,195 kilometer op het programma. Daarnaast is het ook mogelijk om een halve marathon te skaten. De start is op de dijk bij de gemeentegrens met Den Bosch en het parcours gaat voornamelijk over de dijken via Maren-Kessel, Lith, Lithoijen, Oijen, Macharen, Megen, Dieden en Demen naar de finish bij de jachthaven in Ravenstein. Het parcours is bijna volledig geasfalteerd en verkeersvrij.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

9 juni OMNI Skaters Toertocht | Alphen a/d Rijn ZH

Een heerlijk rondje skaten langs de allermooiste plekjes in de Randstad? Op zondag 9 juni 2013 kan iedereen die kan skaten deelnemen aan de landelijke skatetoertocht die de Alphense skatevereniging OMNI Skaters organiseert.> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Meer toertochten ?

De kalender in juni staat boordevol leuke en interessante toertochten. Alle toertochten zijn te vinden op de toertochtkalender, gesorteerd per provincie.
Er zijn een aantal verschillende tochten. Bij een aantal tochten is een speciale activiteit voor jeugd, maar er zijn ook een groot aantal vrije tochten waarbij korte afstanden te rijden zijn. 

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Indoor-skaten. Outdoor spectakel!

Ronald Mulder, wereldkampioen Michel Mulder, Manon Kamminga en andere topskaters kun jij van dichtbij in actie zien! Op 8 juni is de KPN NK Marathon in Veendam en op 7 september is het KPN Open NK Inline-skaten in Hallum. Het hoogtepunt van het inline-skateseizoen in Nederland is het EK Inline-skaten, van 27 juni t/m 6 juli in Almere.

Outdoor spektakel op de inline-skatebaan en in het centrum van Almere! 

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

 

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl

KPNLotto