Copy
 

inline-skaten.
outdoor fun!

12 mei 2015
 

Inline-skatetoertochten

Beste skaters,

Hierbij weer enkele interessante, leuke en uitdagende toertochten voor de komende weken. KNSB vraagt je aandacht voor de benefiettocht Skate for MS op vrijdag 22 mei in Utrecht. 

Ook bieden diverse organisaties een leuke kidstocht over een korte afstand met begeleiding! De kidstochten en nog meer activiteiten voor iedereen tot en met 12 jaar vind je ook op http://www.schaatsen.nl/jeugd/

Veel skateplezier!

14 - 17 mei |Skate4daagse | Apeldoorn (Gl)

DNIJ Apeldoorn organiseert een skate4daagse vanuit Apeldoorn. Ondanks dezelfde uitvalswegen van en naar de locatie zijn het prachtige routes, betonpaden door nieuwe natuurgebieden, weilanden, stukjes bos, houten brug over een recreatieplas en lange provinciale fietspaden met perfect asfalt. Af en toe een avontuur of uitdaging zoals een kluunbruggetje over een wetering. Kortom: de nodige afwisseling voor de genieter en lange stukken mooi skatewegdek voor de kilometer liefhebbers. 
Dag 1, 2 en 4 groepstocht: 50 - 100 km; Dag 3 Vrije tocht (VT) 10 - 60 km + kidstocht

> Meer informatie op schaatsen.nl

za 17 mei | Tussen de Scheldes | Krabbendijke (Zl)

Een tocht over Zuid-Beveland, door het schitterende Zeeuwse landschap "Tussen de Scheldes" georganiseerd door IJs- en skeelervereniging Krabbedijke . Langs de Oosterschelde is een deel van de zeedijk verzwaard en daarbij is er een nieuwe weg aangelegd. Hierdoor zijn er voor ons nieuwe mogelijkheden om weer een schitterende route maken. De routes voor zowel de groepstocht als de vrije tocht zijn geheel vernieuwd. Komt allen en beleef het!
Groepstocht (GT) 55 of 100 km; kidstocht

> Meer informatie  op schaatsen.nl

vr 22 mei | Skate for MS| Utrecht (UT)

SKATE MET RONALD EN MICHEL VOOR HET GOEDE DOEL Op vrijdag 22 mei organiseren schaatsbroers Ronald en Michel Mulder ‘Skate for MS’. Een benefiettocht van 25 kilometer door Utrecht waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting MS Research.

Groepstocht:  25 km.

> Meer informatie op schaatsen.nl

za 31 mei | Westfriesland on Wheels | Hoorn (NH)

West-Friesland on Wheels is een recreatieve skatetoertocht voor skeeleraars, Inline-skaters en handbikers over een geasfalteerd parcours. Tijdens de tocht toeren de deelnemers op eigen tempo over rustige landweggetjes met bloembollenvelden, boerderijen, molens en kerken.
Vrije tocht (VT): 15, 25,37 km.

> Meer informatie op schaatsen.nl

Registreren kilometers

Ruim vijftig deelnemen maken gebruik van de online mogelijkheid om je gereden kilometers te registeren. Kijk ook eens in het overzicht. Je kunt in het overzicht sorteren op naam, een bepaalde toertocht of het het totaal aantal gereden kilometers. Gerwin Evers heeft bijvoorbeeld al meer dan 500km gereden in KNSB skatetoertochten.

> Klik hier om je kilometers te registeren.

Klik hier om het overzicht van geregistreerde kilometers te bekijken.

Inschrijven / daglicentie

Deelnemers aan KNSB-skatetoertochten dienen zich te registeren. Dat kan via de online inschrijving bij diverse skatetoertochten of door ter plekke een registratiekaart (daglicentie) in te vullen. In de deelnemersprijs zijn de kosten van deze daglicentie (€ 2,50) verrekend. De daglicentie biedt je een aansprakelijkheids-- en aanvullende ongevallenverzekering (blijvende invaliditeit en overlijden) voor die dag.
 

 

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl

KPNLotto