Copy
 

inline-skaten.
outdoor fun!

17 april 2014
 

Rollen maar! Inline-skatetoertochten


Het Inline-skateseizoen 2014 is weer begonnen! 
Skaten, skeeleren, steppen of rollen op wielen. Ook dit jaar een kalender met leuke, uitdagende bekende en nieuwe skatetoertochten. De komende weken biedt elke regio een leuk, uitdagend of juist een gezellige evenement.

Wij zien je graag bij een van onze evenementen!

19 april OranjeSkateEvent | Veenendaal

In Veenendaal wordt ook op 19 april het OranjeSkateEvent verreden. Hier hebben deelnemers aan de vrije tocht de keuze tussen 10, 25, 50 en 100 kilometer. 

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

27 april SCOSS toertocht | Oss N-Br

 
SCOSS houdt dit jaar weer een inline-skate toertocht. Wil je lekker inline-skaten in de omgeving van Oss of juist trainen voor de MaasdijkMarathon in juni, dan is onze SCOSS toertocht iets voor jou. Je kunt verschillende afstanden rijden: 20, 40,of 60 kilometer. 

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

3 mei Rondom 'de Slenertoren' | Drenthe

Zaterdag 3 mei aanstaande organiseert de ijsvereniging haar jaarlijkse skeelertoertocht "Rondom de Slener toren”. U kunt zowel op skeelers als ook op een step deelnemen aan deze toertocht. Dit jaar is er een nieuwe kortere route over ongeveer 10 kilometer rondom Sleen.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

4 mei Heumen on Wheels | Heumen Gld

De 'Heumen on Wheels' is een jaarlijks terugkerend evenement in mei. Het bestaat uit een aantal routes van verschillende lengte zodat iedereen die van skaten houdt mee kan doen. De routes lopen grotendeels over fietspaden of rustige landwegen. Met name het fietspad over de dijk langs de Maas is erg prettig om op te skaten. De kortste tocht is een 14km stempeltocht. De langste route is een 40 km combitocht. De route is uitgepijld en je krijgt een routekaart mee.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Enthousiast geworden?

Andere leuke en gezellige skatetoertochten in de komende maanden vind je op schaatsen.nl.

> Lees verder op schaatsen.nl

 

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl

KPNLotto