Copy
 

inline-skaten.
outdoor fun!

1 augustus 2014
 

Inline-skatetoertochten augustus


Skatemogelijkheden in de zomervakantie! 

Skateweer: een 10! Zonnig, warm en een aangenaam briesje. Kortom skates aan, helm op en erop uit. Neem deel aan een KNSB skatetoertocht of aan een van de vele andere skate-activiteiten in het land.
In deze nieuwsbrief vind je een selectie uit de aangeboden KNSB-skatetoertochten in de komende vier weken.

Wij zien je graag bij een skate-evenement!

2 aug | Dedemsvaria | Dedemsvaart

Deze tocht wordt voor de eerste maal gehouden als onderdeel van de Dedemsvaria Feestweek. Het begin- en eindpunt aan de Julianastraat is dan ook in het hart van de feestelijkheden. Er zijn vier routes uitgezet, twee van 10 km. en twee van 15 km. De routes gaan allen door de landelijke omgeving rond Dedemsvaart.
Vrije tocht: 10 - 75 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

16 aug | Electroworld toertocht | Boekel

 
Op 16 augustus wordt voor de 19e keer de tocht door ons mooie Brabantse land gereden. Deze tochten worden gereden in groepen onder begeleiding van ervaren voorrijders. Zij houden de eerste 18 km. tot de eerste pauze, een gemiddelde snelheid aan van 19 km per uur. Na 18 km. volgt de eerste afsplitsing voor de 50 km rijders. Het peloton met de 75 en 100 km rijders gaat verder met een gemiddelde snelheid van 21 km per uur.
Groepstocht 60, 75 en 100 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

23 aug | Bartlehiemtocht | Hallum (Fr)

Bartlehiem is een gehucht bij Oudkerk en Wijns in de gemeente Tietjerksteradeel, provincie Friesland, en het telt ongeveer 70 inwoners. Bartlehiem is vooral bekend dankzij de Elfstedentocht, waarbij de schaatsers het traject Bartlehiem - Dokkum vice versa moeten afleggen en onder het beroemd geworden bruggetje door gaan. Sinds 1988 wordt vanuit Hallum jaarlijks de Bartlehiem skatetoertocht en -wedstrijd (Open Nederlandse Kampioenschappen) georganiseerd. Dit jaar de 27e editie.
Vrije tocht: 30 - 60 km; kids tocht: 12,5 km.

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

30 aug | Elfmerentocht | Bantega (Fr)

Een prachtige inline-skatetoertocht door het Zuidwest Friese landschap langs de Friese meren. Zo komt u langs het Sneekermeer en het Tjeukemeer. Tijdens de tocht zijn er een aantal stops waar eten en een versnapering klaar staat.
Let: voorinschrijving noodzakelijk

Groepstocht: 115 km 22 km/uur; Kidstocht: 5 of 10 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Enthousiast geworden?

Andere leuke en gezellige skatetoertochten in de komende maanden vind je op schaatsen.nl. Of kom kijken bij de Nederlandse Kampioenschappen op de weg in Wezep (net onder Zwolle).

> Lees verder op schaatsen.nl

 

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl

KPNLotto