Copy
Guds feminine ansigt, Shekinah er tronet som en kerub engel under livets træ i det vi kender, som Kabbalaen, Universets visdomskilde.

Nyt Foredrag d. 3. September 2015

Mesteren Lanto
Budskaber fra Shekinah, Guds feminine ansigt, Shekinah er tronet som en kerub engel under livets træ i det vi kender, som  Kabbalaen, Universets visdomskilde. Hendes strÃ¥leglans er 65.000 gange stærkere end solen. Shekinah har været igennem tidligere og vil gerne igen komme og fortælle, hvor vigtig det er, at vi lader det feminine aspekt fÃ¥ lov at komme igennem. Lige nu er det feminine aspekt meget vigtigt, da det repræsenterer hele den kreative skabende kraft, selve Moderlyset. Shekinah er den feminine kraft i os alle og hende der føder universet.

Samtidig vil hun gerne fortælle om Sirius A og B, der ligger tæt ved Solen og hvad indflydelse de har lige nu, hvor der har været indre eksplosioner på Sirius A og samarbejde med stjernerne i Store Hund og Enhjørningen. Vi er slet ikke nok klar over de indflydelser der foregår lige nu og hvor vi skal samstemme med vores højere bevidsthed og finder vores rette vej videre frem.

Efter foredraget afsluttes der med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.
Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.
 
Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.
Tryk her for at høre tidligere foredrag på lydfil/mp3

For oplysninger om energier eller andre forandringer som kan påvirke os i vores hverdag, kan man gå ind på min Facebook side, som bliver opdateret jævnligt.

Like
Forward to Friend
+1
Share
Tweet
Copyright © 2015 Debbie ApS, Alle rettigheder forbeholdt.
  Frameld nyhedsbrev    Opdater dine oplysninger                                                                  Arufu.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp