Copy

Nyt Foredrag
d. 7. Juni 2012
Harmoni igennem konflikt


Mesteren Celeste 4. stråle

Budskaber fra Den Kvindelige Mester Celeste fra 4.stråle, strålen for skønhed og harmoni igennem konflikt, at blive i ét med den universelle harmoni og balance og derigennem at skabe skønhed på alle områder. Celeste vil uddybe om det, at gå igennem konflikt, som skyldes en iboende trang til kamp mellem to kræfter, gunaer, Rajas, der er ildagtig, begejstrende, krævende og utålmodig i sin trang efter handling og tamas, der giver tendens til træghed, magelighed og til at vige tilbage for vanskeligheder.
Celeste arbejder med de devaer, der er inkarneret som mennesker og virker meget tæt på menneskeheden i helhed. I hendes store kendskab om elementalerne og engledevaernes verden vil hun uddybe forskellen på at blive påvirket af de negative elementaler eller af de positive engledevaer, som giver os store impulser indenfor al musik, kunst, håndværk, fremelsker vores talenter og højner vores åndsbevidstheds udvidelse, og åbning til forståelse af Universets kosmiske viden og kærligheds impulser.
 
Efter foredraget afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.


Praktiske oplysninger 


Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.
 
Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobil.nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dkfår du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.
Foredragsfil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk
 


Læs om de tidligere foredrag

Hver gang der afholdes foredrag, bliver der lagt information om foredraget op på www.debbiechristensen.dk, så man kan læse om kommende og foregående foredrag.

Hent tidligere foredrag på Mp3

Foregående foredrag kan hentes som lydfil på siden Download Foredrag.Copyright © 2012 Debbie ApS Alle rettigheder forbeholdt.