Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint bij ….     


  
   ZONDAG 30 NOVEMBER SINTERKLAASFEEST     
Iedereen weet dat hij met de stoomboot komt en er een heleboel zwarte pieten en zijn schimmel meekomen, maar er is meer... De Sint & zijn Hoofdpiet komen ook dit jaar weer naar onze speelgoedwinkel. Zij kijken er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten. Ook is er de Clown  OkiDoki. Samen met hem maken we dolle pret, we dansen, zingen en springen en kijken uit naar het bezoek van De Sint & zijn Hoofdpiet.
 
Dus lieve vriendjes, wij verwachten jullie, groot en klein, op Zondag 30 november om 14.45 uur om er samen een heus Sinterklaasfeest van te maken. Wij starten stipt om 15.00 uur en De Sint zelf ontvangen wij rond 16.00 uur. De aller- allerkleinsten onder jullie mogen uiteraard ook later komen zodat zij niet te lang hoeven te wachten op Sinterklaas.

Geef even een seintje via info@FairToys.nl of meld je aan in de winkel als je van de partij zal zijn en hoeveel broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes je meebrengt zodat de Pieten weten hoeveel cadeautjes ze in hun zakken moeten stoppen (vol=vol).

De Sint & zijn Pieten vinden het superleuk om zelfgemaakte knutselwerkjes te ontvangen.
 
GRATIS ENTREE en natuurlijk een leuk cadeautje…… 

Natuurlijk is de winkel gewoon geopend .