Nieuw zomer- en strandspeelgoed

Weergaveproblemen? Bekijk dan de webversie, of voeg info@fairtoys.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
  april 2016
Beste klant,

In aanloop naar de zomer en het zonnige weer hebben we ook dit jaar een geweldige collectie buitenspeelgoed. Zo is de nieuwe voorraad Green Toys binnen, hebben we een nieuwe maandactie, nieuw HABA Terra Kids speelgoed en natuurlijk al het zandspeelgoed van o.a. Spielstabil.

 

Green Toys


Dit speelgoed is uitermate geschikt voor de zomer. Het is namelijk perfect voor in het water en op het strand. Daarnaast is het milieuvriendelijk want het is gemaakt van gerecycled plastic.
 
Bekijk >
 

Maandactie


Ook deze maand hebben we weer een super actie: een kruiwagen inclusief 5-delige zand speelset van €29,99 voor maar €19,99!

Voor op het strand, in de tuin of in de zandbak.
 
Bekijk >
 

HABA Terra Kids


HABA Terra Kids is een colectie vol dingen voor echte avonturiers. Nieuw zijn deze veldfles, bestekset en broodtrommel. Bekijk ze hier of klik hier onder voor alle speelgoed voor in de natuur.
 
Bekijk >
 

Zand- en strandspeelgoed


Natuurlijk mogen in de zomer de schepjes, emmertjes en zeven niet ontbreken! Maar daarnaast is er nog veel meer speelgoed voor in het zand. Denk daarbij aan heuse zand-restaurants of een trechter waarmee je met modder kunt schrijven. 
 
Bekijk >

Met vriendelijke groet,
 
Copyright © 2016 Fair Toys, All rights reserved.
U ontvangt deze mail omdat u ingeschreven bent in onze mailing lijst. Klik hi
er om uit te schrijven.
Email Marketing Powered by Mailchimp

Fair Toys | Stationsplein 32 | 6953 AC DIEREN