Copy


Mange havde d. 15-16. september taget turen til Christianskirken i Aarhus, hvor Alister McGrath fremlagde argumenter for det at tro på en Gud. Det talte ind i en højaktuel debat i Danmark, hvor religion i samfundets øjne ikke hører til i et sekulariseret samfund. En generel holdning i vores samfund er, at det ikke giver mening at tro på en Gud. Derfor må kristne forholde sig til det spørgsmål og være et indspil i debatten med deres perspektiver . 

Se eller gense Alister McGraths foredrag her.

Så er bedefolderen kommet! 2017 er jubilæumsåret for den lutherske reformation. På trods af at årets bedefolder er inspireret af den lutherske reformation, er den ikke tænkt som en hævdelse af det særligt lutherske. Vi har meget til fælles på tværs af de mange åndelige traditioner i den evangeliske bevægelse: Skriften, Troen, Nåden og Kristus. 

Find bedefolderen her.

Bestilling af bedefolderen vil finde sted på hjemmesiden inden for kort tid. Nærmere information følger. 


Videnskab og tro
 

Alister McGrath mener, videnskab og tro kan forenes, og når vi forener de to, får vi et nyt syn på verden, der får tingene til at give mening. Han opfordrede kristne til at påvirke kulturen med perspektiver på troen, som er forenelig med videnskaben.

Se en særlig opfordring til de kristne akademikere her.  

Se video om Alister McGraths forhold til tro og videnskab her

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
evangeliskalliance@gmail.com
75 92 61 00
Katrinebjergvej 75, 8220 Aarhus N

 

 

This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evangelisk Alliance · Katrinebjergvej 75 · Aarhus N 8200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp