Copy

Evangelisk Alliances formand bliver ny fakultetsleder  

Thomas Bjerg Mikkelsen stopper som generalsekretær i Indre Mission og bliver per 1. april fakultetsleder på Menighedsfakultetet i Aarhus.  Læs Thomas’ overvejelser om samspillet mellem hans rolle som formand i Evangelisk Alliance og fakultetsleder på Menighedsfakultetet.  

Hvad kan det nye job betyde for din rolle i Evangelisk Alliance? 
Jeg forventer at forsætte som formand for bestyrelsen, hvis repræsentantskabet bakker op om det. Vedtægterne giver mulighed for det, og jeg brænder meget for arbejdet i Evangelisk Alliance. Det nye job som leder af Menighedsfakultetet betyder, at jeg kommer helt tæt på en ny generation af ledere og præster – og jeg håber, at jeg kan være med til at give dem syn for det betydningsfulde i, at verdens kirker står sammen om kristen mission. 

Læs resten af artiklen her

 

Ny generalsekretær i Evangelisk Alliance globalt

1. marts 2015 tiltræder den filippinske biskop Efraim Tendero som general-sekretær for World Evangelical Alliance (WEA). Tendero har de sidste 20 år været Leder af Philippine Council of Evangelical Churches. WEA repræsenterer 600 mio. evangelikale kristne globalt, inklusiv Evangelisk Alliance i Danmark. 
 

Årsmøde onsdag d. 8. april

Onsdag d. 8. april afholder Evangelisk Alliance årsmøde i Bethes-da i København kl. 10-15. Dagen afsluttes med repræsentantskabsmøde. Tilmelding senest d. 27. marts til info@evangeliskalliance.dk. Vi ser frem til at se jer. 

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
info@evangeliskalliance.dk 

75 92 61 00
Korskærsvej 25, 7000 Fredericia