Copy


"Kirken er lys på nye måder i et presset Europa"


Anne Mie Skak Johanson, bestyrelsesmedlem i EA, deltog i Europæisk Evangelisk Alliance generalforsamling i Holland i oktober. Hun beretter:  
Europa er på mange måder presset. Også kirker og kristne organisationer. Men på konferencen blev det tydeligt, at mange kirker i Europa også oplever, at Gud åbner nye, uventede døre, som giver kirken nye muligheder for at være lys. Særligt der hvor kirken tager diakonalt initiativ, blomstrer livet.

Læs 3 spændende historier om, hvordan kirker i Italien, England og Kosovo, er lys for flygtninge og udsatte børn. Læs mere. 
Se undervisning og bibeltimer fra EEAs generalforsamling. Læs mere. 

Bedeugen 2014 har fået egen facebook-side

’Like’ og del siden ”Skal vi stå sammen og bede for Danmark?”. Dermed kan du være med til at opfordre dine venner, familie og kirke til at bede med i bedeugen 5.-12. januar 2014. Læs om bedeugens tema her.
 

Lausanne-bevægelsen fejrer 40 år i maj 2014

Jubilæet markeres med en konference i Lausanne, hvor man med afsæt i Cape Town-erklæringen, tager fat i de særlige europæiske udfordringer for evangelisation i et postkristent Europa. Lisa Rom Boye, KFS, er med i arbejdsgruppen, der planlægger fejringen.  

Bliv klogere på Lausanne-bevægelsen