Copy


Se videohilsenen fra Faros ovenfor, hvor Dan Kirk Biswas fra Faros præsenterer dele af deres arbejde. Ifølge Niels Nymann Eriksen, der er indvandrerpræst i Apostelkirken på Vesterbro, har centret afgørende betydning for børn og unge, der ofte står alene:

"Jeg har besøgt Faros' arbejde i Athen to gange og kan varmt anbefale det. Det har gjort et stort indtryk på mig at se, hvordan projektet formår at komme i kontakt med nogle af de mest skrøbelige mennesker i flygtningestrømmen. Faros giver et menneskeligt nærvær til børn og unge, som er meget alene med deres kamp om at klare sig".

Læs mere om Faros her, og tilmeld dig Faros' nyhedsmail her.

Send din gave til konto: 9570 - 0006402151

Evangelisk Alliance afholder årsmøde i Bethesda ved Israels plads i København. Temaet er i år "mødet med muslimer i Danmark", som er meget spændende og relevant for kirken i vores land i dag. 
Efterfølgende vil der blive afholdt generalforsmaling. 

Se programmet her, hvor du også kan se, hvordan du tilmelder dig. 
 

Stort beløb sendt til Faros 

På nuværende tidspunkt har vi kunnet sende et flot beløb på 300.000 kr. afsted til projektet, men der er forsat brug for økonomisk støtte til at hjælpe flygtninge. Derfor vil vi indtil d. 1. juni fortsat samle penge ind til projektet i Grækenland. 

Du kan få et skattemæssigt fradrag for gaver til Faros ved at anføre CPR-nummer i tekstfelt ved bankoverførsel til konto: 9570 - 0006402151.

Læs mere om indbetaling af gaver her.
 

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
evangeliskalliance@gmail.com
75 92 61 00
Katrinebjergvej 75, 8220 Aarhus N