Copy
Evangelisk Alliance – Nyhedsmail

EA var med på folkemødet

Sammen med 14 andre kirker og kirkelige aktører var Evangelisk Alliance med til at få politikere i tale på folkemødet på Bornholm. 

Religionsfrihed og –lighed, Au-pairs, traficking og menneskehandel samt Integration af flygtninge og nydanskere. Det var nogle af de emner, som blev debatteret under dette års folkemøde på Bornholm, hvor også Evangelisk Alliance deltog. 

Sammen med 14 andre kirker og kirkelige aktører var Evangelisk Alliance medværter i teltet Mellem Himmel og Jord. Foruden at få en snak med udstillerne kunne de mange interesserede gæster også overvære nogle af de aktuelle paneldebatter, som var nøje sammensat af gode debattører, politikere fra Folketinget og mennesker, der til dagligt arbejder med udfordringerne. Derudover var der tilbagevendende happenings i form af receptioner og små koncerter.

I teltet kunne man blive klog på hvad Folkekirkens Nødhjælp gør, hvad Danske Frikirkers Råd er for en størrelse, hvem Frikirkenet er, hvad Baptistkirken er for en kirke, hvordan Bibelselskabets mange moderne udgaver af bibler ser ud – og meget, meget mere. Evangelisk Alliance var der for at fremhæve det, vi gerne vil sætte fokus på i dansk kirkeliv: Tro og Hverdag, Bøn og refleksion, Dialog mellem kirker og Trosfrihed for alle.
 
Kaffen var konstant varm, kagen var god, samtalerne mand og mand imellem var berigende og paneldebatterne var til at blive kloge af.

Husker du det arabiske forår?

World Evangelical Alliance arbejder på at styrke kirken i Egypten gennem ledertræning, så kirken klarer sig bedre i et mere demokratisk samfund.

Læs mere og støt projektet her

(på engelsk)

Lad op til Bedeugen 2013

Næste års bedeuge foregår d. 6.-13. januar. Materialet til bedefolderen, der udkommer senere på året, er denne gang udarbejdet af EA i Tyskland.

Læs mere

 

 

Evangelisk Alliance

Hyacintvej 6 

3060 Espergærde