Copy
 

Teologiske netværk har fået nyt dansk medlem

 


Lektor ved Menighedsfakultetet Jeppe Bach Nikolajsen er blevet valgt ind i eksekutivkomitéen for Fellowship of European Evangelical Theologians (FEET), som er et europæisk forskningsnetværk for evangeliske teologer. Jeppe er desuden blevet optaget i European Evangelical Alliance's teologiske kommision. 

Han siger om dette: “Jeg er gået ind i dette arbejde, fordi jeg vil gerne bidrage til at styrke evangelikal teologi i Europa, og fordi jeg tror på, at det er nyttigt, at evangelikale teologer kender hinanden og sammen kan drøfte aktuelle problemstillinger.”

Læs mere om FEET-netværket her.  
Læs mere om FEET-netværkets kommende konference her

Indsamlingen fortsætter.. 

Made in Hope er et af vores indsamlingsprojekter, og der er stadig mulighed for at støtte deres arbejde. 

Made in Hope er meget taknemmelige for den støtte, vi har kunnet give dem økonomisk indtil nu. Det er utroligt, hvordan de kan omsætte og hjælpe så mange mennesker for de penge, de har til rådighed. I 2016 har de hjulpet 2012 mennesker og givet dem nye muligheder i livet. 

Made in Hope hjælper kvinder ud af prostitution og menneskehandel. Disse kvinder er ikke ofre men vindere, for de har kæmpet sig til friheden over deres eget liv og til et liv med nye muligheder. 

Fra Danmark kan vi støtte dem med forbøn og ved at sende økonomiske midler. Du kan få et skattefradrag for de gaver, du støtter indsamlingen med, ved at oplyse dit CPR-nr.

Konto: 9570 - 6402151
MobilePay: 50554095

 


Nyt EA-netværk i København

Det nye netværk vil særligt sætte fokus på at nå unge med evangeliet og at lave en række andre arrangementer end bedeugen. De vil mødes igennem året til bøn og lovsang og sammen lave fællesarrangementet "Velkommen til København" rettet mod studerende. På månedlig basis vil de inspirere og udruste unge kristne ledere på tværs af kirker i København. 

Det er vigtigt at nå den nye generation af kristne med evangeliet, og særligt i de store byer, hvor der er mange unge studerende, er der gode muligheder.  

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
evangeliskalliance@gmail.com
75 92 61 00
Katrinebjergvej 75, 8220 Aarhus N

 

 

This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evangelisk Alliance · Korskærvej 25 · Fredericia 7000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp