Copy


I denne måned har mere end 1000 kristne fra over 140 lande været samlet om global mission til konference i Indonesien. Kent Rasmussen, Simon Krüger, Lisa Rom Boye, Lasse Holmgaard Iversen og Bodil Skjøtt var de danske repræsentanter, der tog turen til Asien, for at blive inspireret, udfordret og møde Guds kirke fra hele verden.

Bodil Skjøtt fortæller om, hvad der gør Younger Leadership Gathering (YLG) særligt: "YLG var ikke bare endnu en ungdomskonference arrangeret af Lausanne - den 3. i rækken. Arbejdsgruppen bag konferencen har lagt stor vægt på, at konferencen var et led i et længere forløb for næste generation engageret i mission. Året forud for konferencen har deltagerne forberedt sig og ikke mindst haft mulighed for at mødes og etablere fællesskaber online. Efterfølgende tilbydes alle et mentor-forløb, og ressourcer stilles til rådighed for at de netværk og nye initiativer, der er skabt under konferencen, kan fortsætte. 

Se video fra Younger Leadership Gathering her
Kontakt deltagerne af Younger Leadership Gathering her.

Lisa Rom Boye, gymnasiesekretær i Kristeligt Forbund for Studerende, siger om de udfordringer vi står overfor i vores formidling af evangeliet:

"Vi skal ikke lade evangeliet påvirke af vores kultur, evangeliet vil altid være det samme, men kulturen påvirker nødvendigvis den måde vi fortæller evangeliet på. Ifølge Ravi Zacharias har vi nu en generation, der lytter med øjnene og tænker med følelserne.

Det giver en ny udfordring til, hvordan vi fortæller evangeliet og jeg tror, at vi kan lære en masse af den globale kirke om at leve et liv, der fortæller evangeliet."


Drop komforten!
 

Hvis Jesus er Sandheden, hvad betyder det så for måden, jeg lever på? Efter at have mødt alt fra en nordkoreansk præst til en dedikeret fransk kirkeplanter står det tydeligt for mig, at livet som kristen altid vil skille sig ud. Og jeg bliver ramt.

Jeg skiller mig ikke meget ud.

Men tænk, hvad det ville betyde for flygtninge, hjemløse, almindelige danskere og for vores kirker, hvis vi virkelig turde lægge alt ned, også vores komfortable trygge liv. Når man møder mennesker, der lever sådan, bliver man forvandlet. Er vi klar til at lægge vores komfort ned, så flere kan få del i Guds fred?

Simon Krüger, Israelsmissionens unge

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
evangeliskalliance@gmail.com
75 92 61 00
Katrinebjergvej 75, 8220 Aarhus N