Copy
Evangelisk Alliance – Nyhedsmail

Chris Wright i Danmark 

Chris Wright, leder i Lausannebevægelsen, afholder to kursusdage i Danmark om Guds folks mission. Fredag 12. april taler han på Menighedsfakultetet i Aarhus og lørdag 13. april i Bethesda i København.
 
Morten Hørning, MF, skriver om Chris Wrights besøg: Han vil i foredrag og samtale med os tage os op i stratosfære-luftballonen: Hvordan har Guds kirke det ud over jorden i dag? Hvilke akutte udfordringer står vi i? Hvilke glæder og opmuntringer får vi, ved at skue ned fra 60.000 fod?
Chris Wright er efter vores ydmyge vurdering en af de få personer på verdensplan, der har en position og baggrund for at kunne udtale sig om dette: Tidligere missionær i Indien, professor i GT og nu leder af John Stotts teologiske Langham-bevægelse, der støtter teologiske uddannelser i majoritetsverdenen.
Med ydmyghed og integritet - uden store armbevægelser - gør hans ord et særdeles stærkt indtryk. Se hans indlæg på Lausanne-konferencen i Cape Town her.  
 
Chris skal tale om et par af de emner, der går lige til hjertet af vores udfordringer som kirke netop nu: Hvad er "mission"? Hvad er "Guds folk?" Hvordan hænger ord og omsorg; forkyndelse og diakoni, sammen?
Kort og godt: Gå ikke glip af denne mulighed for at tænke teologi, mission og hjerteblod sammen!

Chris Wright-bog udkommer på dansk

”The Misison of God’s People” udkommer på dansk med titlen "Guds folks mission" i april hos Lohses Forlag.
Lasse Holmgaard Iversens, landsleder i Bibellæser-Ringen, har anmeldt denne spændende bog.

Læs anmeldelsen her  

Evangelisk Alliances årsmøde 1. maj 

Hjertelig velkommen til EA's årsmøde 1. maj 2013 med valg af ny formand og nye bestyrelsesmedlemmer.
Peter Götz har valgt at stoppe efter 4 år som formand. En stor tak til Peter for indsatsen! 

Læs årsmøde-invitation her

 

 

Evangelisk Alliance

Hyacintvej 6 

3060 Espergærde