Copy

Hvordan formidler jeg Guds historie til andre?  

Du inviteres hermed til spændende temadag i København d. 18. maj om,  hvordan vi kan formidle Guds historie til almindelige danskere, så de kan blive en del af den. 
Taleren er er amerikaneren Caesar Kalinowski, som vil give værktøjer til, hvordan vi gennem storytelling kan dele evangeliet med de mennesker, som vi møder i vores hverdag. Han har de sidste ti år været med til at etablere og lede en bevægelse af evangeliserende fællesskaber. Evangelisk Alliance og Kirkeplanernetværk (KPN) står bag temadagen.
Vi håber, at I vil hjælpe med at sprede invitationen til jeres kirker og netværk.

Download invitation her

 "Et passioneret folk"  

Vel mødt til intoduktionsaften i København d. 9. april for kirkeledere og præster om kursusmaterialet ”Et passioneret folk” fra Dansk Missions-råd. 
Kursusmaterialet kan bruges i fx klynger og bibelstudiegrupper og  er en mulighed for sammen at udforske, hvordan I som menighed kan være gode nyheder for dem, der lider, er undertrykte og ofre for uretfærdighed i vores by og i verden. 
 
 

Årsmøde i næste uge 

Onsdag d. 8. april afholder Evangelisk Alliance årsmøde i Bethes-da i København kl. 10-15. Årsmødet starter med en temadag om "mission i en kriseramt verden". Sidst på dagen afholdes repræsentantskabsmøde. Vi ser frem til dagen. 

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
info@evangeliskalliance.dk 

75 92 61 00
Korskærsvej 25, 7000 Fredericia