Copy

Åbent brev fra Evangelisk Alliance: Bed for verden   

Denne sommer har vi for alvor været vidner til, at alt for mange mennesker i verden lever midt i konflikter, som efterlader dem desillusionerede, frygtsomme og uden håb om en bedre fremtid. Derfor opfordrer Evangelisk Alliance i et åbent brev til menigheder og fællesskaber i dansk kirkeliv til forbøn og aktiv handling.

Vores forhåbning er, at brevet vil blive læst højt i forbindelse med gudstjenester og møder.
Download brev. 

Indsamling til Mellemøstens forfulgte

Hvis barmhjertighed betyder noget for os, så er det NU, den skal vises. Og den skal være konkret: Situationen i Mellemøsten er anledning til at fordoble din normale standard for, hvad du giver. Vær med i indsamlingen ved at overføre til Evangelisk Alliances konto 9570 6402151. Alle gaver er fradragsberetti­gede efter gældende regler (opgiv CPR-nr).
 

6 typer usunde menighedsfællesskaber

Nordmanden Arne Tord Sveinall fra Institutt for Sjelesorg præsenterede d. 20. august på temadagen "Når det sunde bliver usundt" seks typer usunde menighedsfællesskaber. I modsætning til dette står de sunde fællesskaber, hvor man er medvandrere og ”applauderer hinanden frem i livet.” 60 personer deltog i temadagen, som var arrangeret af Dan Månsson og Evangelisk Alliance.    
 

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
info@evangeliskalliance.dk 

75 92 61 00
Korskærsvej 25, 7000 Fredericia