Copy

Guds folks mission styrkes gennem partnerskaber og netværk 

"Hvordan får Cape Town-erklæringen krop ude i verden?" var på agendaen, da 350 kristne ledere fra 68 forskellige lande satte hinanden stævne d. 17.-22. juni 2013 i Bangalore i Indien.

Mødet i Indien var Lausanne-bevægelsens tredje Global Leaders Forum og målet var at sætte handling bag de store ord i Cape Town-erklæringen, som handler om, hvad det indebærer at være med i Guds mission i dag. Erklæringen var et produkt af Cape Town-konferencen i oktober 2010.

Global Leaders Forum viste, at en række partnerskaber allerede var dannet i kølvandet af Cape Town. Folk med samme udfordringer var i gang med at netværke og dele ressourcer og inspiration for bedre at løfte de opgaver, vi som Guds folk står overfor. Mødet i Bangalore var lagt til rette med henblik på at styrke disse initiativer og give flere mulighed for at etablere nye netværk eller interessefællesskaber.

Det skete med afsæt i bibeltekster fra Apostlenes Gerninger, som dels blev udlagt af en fra Indien, en fra Europa, en fra Latinamerika og en afroamerikaner fra USA og dels blev diskuteret af alle i table groups af seks personer.

"Ikke mindst disse table groups, en gentagelse fra Cape Town-konferencen, var til stor inspiration. Grupperne tydeliggjorde, hvor meget vi kan få, når vi er villige til at give gennem venskaber og partnerskaber i mission", fortæller Bodil Skjøtt, Generalsekretær i Israelsmissionen og bestyrelsesmedlem i Evangelisk Alliance, som deltog i mødet i Indien.

Bibeltimer, foredrag og billeder fra Global Leaders Forum vil blive lagt ud på Lausannes hjemmeside. Se her.
Kontakt Bodil Skjøtt for yderligere information: general@israel.dk 

Bed for Mellemøsten

I begyndelsen af juli udsendte EA -klik her- denne pressemeddelelse om situationen i Syrien og Egypten. Foruden urolighederne i Syrien og Egypten blev juli måned en af de blodigste i Irak i lang tid med over 1.000 dræbte. 
EA opfordrer til vedholdende bøn individuelt og i menigheder for de mange, samtidige krisesituationer i Mellemøsten. De kommende måneder bliver meget afgørende for freden i Mellemøsten - og dermed i hele verden. 
 

Få inspiration til dit lederskab 

Forum of Christians Leaders er en online ressource for kristne ledere. Er du leder og har brug for inspiration og indsigter fra andre ledere, kan du tilmelde dig netværket her. På hjemmesiden finder du inspirerende videoundervisning – bl.a. fire inspirerende taler af Stefan Gustavsson, generalsekretær for EA i Sverige.

Missionskonference for unge til nytår

Fortæl unge i dit netværk, kirke eller forening om Mission-Nets missionskonference i Sydtyskland i nytårsdagene 2013/14.
DMR og EA støtter danske unges deltagelse økonomisk og håber at sende 75 unge danskere afsted. Rabatpris ved tilmelding inden d. 15. okt. Se om rabatmuligheden på facebook-siden Mission-Net Danmark.


Læs mere