Copy

Bøn og spaghetti i bedeugen


Tirsdag i bedeugen var i alt 20 børn (0-9 år) med forældre samlet til bedeuge-spaghettigudstjeneste i Sct. Hans Kirke i Odense. ”Arrangementet lignede en normal spaghetti-gudstjeneste med et par enkelte ændringer”, fortæller sognemedhjælper Edel Juul Nielsen, som var én af arrangørerne. 
Det er første gang, man kombinerer spaghettigudstjeneste og bedeuge i Sct. Hans Kirke. 
 
Gudstjenesten bød på sang, et kort tre-minutters drama og kreativ bøn med fokus på bedeugens dagstema ”Komme dit rige”. Børn og forældre levede sig ind i temaet og bønnen ved sammen at gå rundt i kirkerummet og besøge bønnestationer. Her tændte de lys i kirkens lysglobe og tegnede og skrev bønner. Man kunne også lytte til stille musik, mens man lå på måtter på kirkens gulv og bad for Guds Riges komme. Tegningerne blev hængt op på en opslagstavle i kirken, og de skrevne bønner blev samlet i en skål. 
Som afslutning på gudstjenesten bad forældre og børn fadervor i kor, præsten lyste velsignelsen og alle sang børnesangen ”Kære Gud Fader i Himlens slot”, før kødsovs og pasta blev sat på bordet til de fremmødte familier.
    
”Jeg håber, at der bliver bedeuge-spaghettigudstjeneste igen i Odense til næste år. Jeg tror, det er rigtig godt og sundt, at børn og voksne oplever fællesskabet om bønnen, og at vi på den måde viser, at vi også tager børns kristenliv og bønsliv alvorligt”, afslutter Edel Juul Nielsen. 

Hvis du ønsker inspiration til at holde en bedeuge-spaghettigudstjeneste i bedeugen 2016, kan du se programmet fra spaghetti-gudstjenesten i Sct. Hans Kirke her. Se under overskriften "Spaghetti og bøn". 

Læs mere her

 

Tak for støtten til forfulgte

TAK for de mange bidrag, der allerede er overført i forbindelse med bedeugens indsamling til forfulgte kristne i Mellemøsten. Vi er glade for, at vi som kirke i Danmark kan stå sammen om at hjælpe forfulgte brødre og søstre. Indsamlede midler overføres til Evangelisk Alliances kontonummer 9570 6402151.   
 

Årsmøde i Evangelisk Alliance

Onsdag d. 8. april afholder Evangelisk Alliance repræsentantskabsmøde og årsmøde i København. Nærmere detaljer følger via nyhedsmail og hjemmeside.  
 

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
info@evangeliskalliance.dk 

75 92 61 00
Korskærsvej 25, 7000 Fredericia